Магазинні пельмені не йдуть ні в яке порівняння з домашніми, але ліплення на сім’ю займає зазвичай мало не цілий вечір часу. Але ж це зовсім необов’язковий крок, ліниві пельмені можна приготувати і зовсім без ліплення . Просто обвалюють фарш в борошні і відразу варимо.
Інгредієнти:
- На 300 грамів фаршу нам знадобиться:
- 1 цибулина,
- 2 яйця
- склянка борошна,
- сіль і перець,
Як готувати ліниві пельмені::
Ставимо поруч для зручності миску з холодною водою, робочу поверхню з фаршем і тарілку з борошном. Відразу включайте вогонь під каструлею – поки вода закипить, все пельмені вже будуть готові.
Борошно висипаємо у форму, а яйця розбиваємо в миску та збиваємо до однорідності. У них додаємо спеції.
На цьому підготовка завершена, а далі весь наш процес – справа лічені хвилини. Можна одразу ставити воду на вогонь, поки вона скипить, пельмені вже будуть готові до варіння.
Обвалюємо фрикадельки в борошні, після чого добре обмочуємо їх у яйці. Потім знову повертаємо на борошно і обвалюємо з усіх боків.
Якщо хочеться тіста більше, процес можна повторити кілька разів. Як тільки ліниві пельмені готові, запускаємо їх у воду і варимо як завжди.
ЧИТАТИ ТАКОЖ:
За 5 хвилин вони вже готові. Через 10-15 хвилин ми отримуємо власні домашні пельмені без зусиль! Зварити їх можна на бульйоні курячому або підсмажити моркву з цибулею. Тепер буде смачний суп.
На смак такі ліниві пельмені навіть поступаються звичайним.