Я просто кидаю фарш в муку і ліниві пельмені за 5 хвилин готові

Ліниві пельмені без ліплення готуємо за всього 30 секунд. Обвалюєм фарш в борошні і можна варити. Давайте спробуєм  приготувати таку страву всі разом . І не забудьте поділитися своїм враженням з дописувачами сайту.

Магазинні пельмені не йдуть ні в яке порівняння з домашніми, але ліплення на сім’ю займає зазвичай мало не цілий вечір часу. Але ж це зовсім необов’язковий крок, ліниві пельмені можна приготувати і зовсім без ліплення . Просто обвалюють фарш в борошні і відразу варимо.

Інгредієнти:

  • На 300 грамів фаршу нам знадобиться:
  • 1 цибулина,
  • 2 яйця
  • склянка борошна,
  • сіль і перець,

Як готувати ліниві пельмені::

Ставимо поруч для зручності миску з холодною водою, робочу поверхню з фаршем і тарілку з борошном. Відразу включайте вогонь під каструлею – поки вода закипить, все пельмені вже будуть готові.


Борошно висипаємо у форму, а яйця розбиваємо в миску та збиваємо до однорідності. У них додаємо спеції.

На цьому підготовка завершена, а далі весь наш процес – справа лічені хвилини. Можна одразу ставити воду на вогонь, поки вона скипить, пельмені вже будуть готові до варіння.

Обвалюємо фрикадельки в борошні, після чого добре обмочуємо їх у яйці. Потім знову повертаємо на борошно і обвалюємо з усіх боків.

Якщо хочеться тіста більше, процес можна повторити кілька разів. Як тільки ліниві пельмені готові, запускаємо їх у воду і варимо як завжди.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

За 5 хвилин вони вже готові. Через 10-15 хвилин ми отримуємо власні домашні пельмені без зусиль! Зварити їх можна на бульйоні курячому або підсмажити моркву з цибулею. Тепер буде смачний  суп.

На смак такі ліниві пельмені навіть поступаються звичайним.

Відеорецепт: трохи інший спосіб без яйця

Оцініть статтю
( 18 оцінок, середнє 4.56 з 5 )
Світ рецептів
Я просто кидаю фарш в муку і ліниві пельмені за 5 хвилин готові
Найсмачніші гречаники – збиваємо гречку з яйцями і додаємо цибулю з морквою