Найпростіший і найсмачніший бісквіт на молоці – гарячий молочний пиріг (Hot Milk Cake)

Готуємо дивовижний гарячий молочний пиріг. Це скоріше бісквіт, ніж пиріг, він смачний і ароматний, в міру вологий. Повітряна, ніжна й ароматна випічка ідеальна для чаювання в колі сім'ї. До речі, це чудовий бісквіт. можна його розрізати навпіл і перемазати будь-яким кремом, і вийде дуже смачний тортик. Побалуйте себе чашкою гарячого чаю або улюбленої кави, створіть затишок у родинному колі та задовольніть свої ласунські пристрасті. 

Знаменитий гарячий молочний пиріг (Hot Milk Cake) або пиріг на гарячому молоці, і пиріг і бісквіт із яскравим молочним присмаком сподобається любителям солодкого. Завдяки смаку і текстурі пирога, він підійде для будь-якого приводу.  За смаком він нагадає морозиво “Пломбір”. Подавайте його в охолодженому вигляді з різними напоями, сиропами, топінгами тощо.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 1 дрібка солі
  • 250 г цукру
  • 350 г звичайного борошна
  • 2 столові ложки розпушувача
  • 240 мл молока
  • 70 г вершкового масла
  • 1 столова ложка ванільного цукру
  • цукрова пудра

Як готувати гарячий молочний пиріг:

Яйця з цукром і дрібку солі збити  до збільшення в об’ємі в 3-4 рази.

Має вийти пишна світла, густа маса. Це головний момент у приготуванні пирога.

Додайте розпушувач до борошна.

ЩЕ ПИРІГ: ❤ Яблучний пиріг на сметані з хрусткою скоринкою – дуже рекомендую спробувати

Половину  додайте до яєчної суміші та перемішайте віночком.

Влийте молоко в каструлю, додайте вершкове масло і ванільний цукор. Нагріваємо, поки масло не розтопиться. Кип’ятити не потрібно.

Влити половину гарячої молочної суміші, тонкою цівкою до яєчної маси.

Тепер всипати решту борошна, перемішати, і так само влити гаряче молоко, що залишилось.

Застеліть деко папером для випічки і вилийте в нього тісто.

Пиріг потрібно випікати при 180°С – 40…45 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою, вона має виходити без залишків сирого тіста.

Коли пиріг трохи охолоне, присипати його цукровою пудрою і нарізати на шматочки.

ЩЕ ПИРІГ: ❤ Мокрий шоколадний турецький кекс Islak Kek – дуже ніжний і смачний

Пиріг вийшов м’який, еластичний, вологий, практично не кришиться, з молочним ароматом і смаком.

За бажання пиріг можна розрізати на коржі та просочити кремом. Готуйте з любов’ю ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Найпростіший і найсмачніший бісквіт на молоці – гарячий молочний пиріг (Hot Milk Cake)
Салат “Гніздо глухаря”- 2 варіанта: з картоплею фрі та морквою по-корейські