Смажені кабачки з начинкою з сиру, яєць та кропу

Дуже добрі смажені кабачки з начинкою з сиру, яєць та кропу, які і готуються легко, і виходять яскравими та ошатними. Соковиті кабачки та ситна начинка з варених яєць із сиром і легким ароматом часнику - прекрасне поєднання. Це вам буде ще одна ідея ,як приготувати оригінальну та смачну закуску з кабачків, яка і на щодень підійде, і святковий стіл прикрасить.

Моя закуска з кабачків сподобається любителям страв і салатів зі смажених кабачків. Такі смажені кабачки з начинкою з сиру, яєць та кропу готується швидко і просто. Начинку завжди можна скоригувати під свій смак, додати більше часнику, використати улюблену запашну зелень, заправити начинку майонезом або навіть узагалі не заправляти.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  •  Кабачок 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Приправа 1 ч. л
  • Борошно пшеничне для панірування
  • Олія рослинна 50-60 гр (для обсмажування).
  • Борошно пшеничне для панірування
  • Олія рослинна 50-60 гр (для обсмажування)
  • Яйце куряче 3 шт
  • Сир Фета 100 гр
  • Часник свіжий 2 зубчики
  • Сметана 20% 25-30 гр
  • Кріп 1 пучок

Як готуються смажені кабачки з начинкою :

Для цієї закуски варто взяти молоді рівні кабачки приблизно однакового розміру. Кабачки нарізаємо кружальцями товщиною близько 0,7 мм. Перекладаємо кабачки в миску, солимо та перчимо за смаком, додаємо приправу “Італійські трави” та перемішуємо.

Підготовлені скибочки кабачків паніруємо в борошні та обсмажуємо на пательні з невеликою кількістю олії з двох боків до золотистого кольору.

ЩЕ КАБАЧКИ: ❤ Швидкі мариновані кабачки з болгарським перцем, часником та зеленью

Готові обсмажені кабачки знімаємо на паперові рушники, щоб прибрати надлишки жиру. Даємо кабачкам повністю охолонути.

Для начинки в миску натираємо на крупній тертці сир фета і варені круто яйця. Додаємо пропущений через прес часник. Нарізаємо якомога дрібніше свіжий кріп і приблизно половину кропу відправляємо в начинку, а половину залишаємо на плоскій тарілці для прикраси закуски. Заправляємо начинку невеликою кількістю густої сметани, солі та перчимо за смаком.

Беремо скибочку кабачка і намазуємо на неї начинку.

Накриваємо підходящою за розміром другою скибочкою кабачка і ложкою акуратно підрівнюємо боки.

Бочок із начинкою обвалюємо в дрібно нарізаному кропі, що залишився.

Сформовану в такий спосіб закуску викладаємо на тарілку і подаємо до столу.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Кабачковий торт з помідорами та майонезно-часниковим соусом

Приємного апетиту!❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Смажені кабачки з начинкою з сиру, яєць та кропу
Запечена куряча печінка в беконі: смачно та недорого