Готуються такі здобні пиріжки з вишнями не сказати, щоб дуже просто, але й не складно. Вся труднощі їхнього приготування полягає в тому, що доводиться чекати коли «підійде» тісто, а потім слід примудритися не «проґавити» їх під час випікання. А решта — простіше простого. Тісто робиться легко та з найдоступніших інгредієнтів. Начинка – вишні (влітку свіжі, а в решту року цілком зійдуть і заморожені). Рецепт дріжджового тіста дуже зручний і простий, мене він ніколи не підводить. З цього тіста та булочки відмінні. Випічка виходить повітряною та м’якою.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Дріжджі – 1 ч.л
- Цукор – 150 гр
- Яйця – 2 шт
- Молоко – 300 мл
- Маргарин – 80 гр
- Борошно – 300-400 гр
- Вишня – 150-200 гр
- Сіль – щіпка
- Цукор – 100 гр
Як готувати пиріжки з вишнями:
У глибоку миску розбити яйця, додати цукор, збити міксером. Налити тепле молоко, додати дріжджі, сіль, перемішати. Додати борошно просіяне через сито, маргарин. Замісити м’яке тісто. Накрити кухонним рушником і прибрати в тепле місце на 2-3 години.
Коли тісто підніметься, розділити на шматочки, сформувати круглі кульки. Накрити кухонним рушником, дати відпочити хвилин 15-20. Потім із кожної кульки зробити коржі.
ЩЕ ПИРІЖКИ: ❤ Найсмачніші бабусині пиріжки з гарбузом у духовці. Ніхто не здогадається, що всередині
По центру викладаємо вишню, яку заздалегідь промили, обсушили і вийняли кісточки. Посипаємо трохи цукром. Защипуємо краї, формуємо булочки.
Викладаємо пиріжки у форму. Зверху змащуємо яйцем.
Відправляємо в розігріту духовку на 30-35 хвилин. Випікаємо за температури 170 градусів.
Ось такі смачні повітряні пиріжечки виходять.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Булочки з повидлом. Гарна та неймовірно смачна випічка із дріжджового тіста
Смачного! ❤