Домашня запечена корейка: чудовий рецепт для заміни ковбаси з магазину

Чудова та смачна домашня запечена корейка готується легко та швидко. Таке нежирне м'ясо – головна страва на будь-якому святі! Корейка виходить просто шикарна, ідеальна для перекусів, бутербродів і навіть для святкового столу вона відмінно підійде. Спробуйте , це дуже смачно!

Друзі, подивіться, як апетитно виглядає готова домашня запечена корейка та розріз! І на всю цю красу, без жартів і перебільшень, йде від сили 15 хвилин свого часу. м’ясо можна подавати як основну гарячу страву або як холодну закуску.  За бажанням там же відразу можна запекти і овочі: картоплю, болгарський перець, кабачки, томати.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Свинячий карбонад або корейка – 1,5 кг.
  • Сіль харчова – 15 г.
  • Сіль нітритна – 15 г.
  • Сушений часник – 1 ч.л.
  • Солодка паприка – 1,5 ч.л.
  • Приправа до м’яса – 1 ч.л. (Універсальна приправа)
  • Чорний перець – 1 ч.л.

Як готується домашня запечена корейка:

Для рецепту ідеально підійде свинячий карбонад або корейка, при цьому жиру не повинно бути дуже багато. М’ясо укладаємо на харчову плівку, з усіх боків посипаємо і ретельно втираємо суміш звичайної та нітритної солі.

Загортаємо м’ясо багато (6-7) шарів харчової плівки і прибираємо в холодильник рівно на тиждень.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Рулети з індички з різними начинками . Найкращі 4 рецепта до свят

Змішуємо сухий часник, солодку паприку, чорний мелений перець і будь-яку приправу для м’яса без солі на свій смак (цього разу я використовувала універсальну приправу для м’яса в духовці, всі спеції змішували прямо на ринку). Зі спеціями щоразу можна експериментувати за своїм смаком.

Через тиждень дістаємо м’ясо та з усіх боків обмазуємо спеціями.

Перекладаємо шматок на лист, застелений пергаментом і відправляємо запікатися в духовку рівно на 3 години при температурі 90 градусів, режим верх-низ.

Після запікання м’ясо остудити до кімнатної температури, потім прибирати на пару годин у холодильник і готово!

Таке м’ясо на вигляд від магазинного не відрізниш, а от коли з’їдаєш шматочок, одразу зрозуміло, що домашнє м’ясо вийшло куди смачніше магазинного!

Вийшла ідеальна нарізка абсолютно на будь-який випадок! І так, погодьтеся, що 15 хвилин на всю цю підготовку це навіть не багато.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Домашня шинка по спрощеному рецепту із свинини та курки

Сміливо повторюйте, чудовий рецепт, все максимально просто, а результат, як бачите, чудовий!

Смачного вам м’яска та гарного настрою ❤.Не забудьте підписатися на наш телеграм канал.

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Домашня запечена корейка: чудовий рецепт для заміни ковбаси з магазину
Яблучне желе з малиною на зиму готую без желатину