Готувати такі рулети з індички зовсім не важко, як вам може здатися. Злегка відбийте м’ясо, щоб вирівняти по товщині, начиніть чим душа забажає: обсмаженими грибами або цибулею, солоними огірками, зеленню, сухофруктами, згорніть рулети і закріпіть кулінарною ниткою або шпажкою. Обсмажте, а потім тушкуйте або запікайте. Такі рулети з індички – чудова страва для дорослих та дітей.
Запрошуємо в Країну Рецептів у Telegram
Рулет з індички з печінкою
Куряча печінка – гарна начинка для рулету з індички. Але її потрібно спочатку приготувати, щоб потім все акуратно згорнути та замотати у фольгу. Розповідаю, як це зробити, і що можна додати для різноманітності.
Інгредієнти:
- Грудка індички – 600 г
- Куряча печінка – 150 г
- Цибуля – 1 штука
- Зелень – 0.5 пучка
- Часник – 4 зубчики
- Яйця курячі – 2 штуки
- Спеції та приправи – 2 ч.л.
Приготування:
Промийте та обсмажте печінку з цибулею до готовності. Відваріть яйця круто. Пропустіть через м’ясорубку печінку, зелень, часник та яйця. Додайте спеції та перемішайте начинку. Розгорніть грудку індички, відбийте, викладіть край начинку і поверніть рулет. Загорніть рулет у фольгу та запікайте 45 хвилин при 180 градусах у духовці.
ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Фарширована гомілка індички з куркою – оригінально, святково та дуже смачно
Рулет з індички з фруктами та ягодами
Такий рулет із індички просто ідеальний для святкового столу. Тут буквально зібрано все найкраще одразу! Фрукти, ягоди – причому їх склад можна змінювати на власний розсуд. Я пропоную почати з рецепту з курагою та замороженою вишнею.
Інгредієнти:
- Індичка – 600 г
- Курага – 140 г
- Вишня (замороженна) – 100 г
- Спеції та приправи – 2 ст.л.
Приготування:
Розкладіть індичку в один пласт, відбийте і натріть спеціями. Замочіть курагу на 5 хвилин , обсушіть. Розморозьте вишню та дайте воді стекти. Викладіть начинку на індичку і заверніть тугий рулет. Перев’яжіть його шпагатом і запікайте в духовці 45 хвилин при 180 градусах.
Рулет з індички з брокколі та шинкою
Якщо в рулет з індички можна загорнути будь-яку начинку, то чому б не поекспериментувати з овочами? Пропоную свій улюблений рецепт із броколі та шинкою. І заразом розповім, що робити з суцвіттями цієї капусти, щоб нічого не розвалилося.
Інгредієнти:
- Грудка індички – 500 г
- Шинка – 180 г
- Яйця курячі – 3 штуки
- Броколі – 140 г
- Спеції та приправи – 2 ч.л.
Приготування:
Подрібніть броколі в блендері або дуже дрібно поріжте Збийте яйця, додайте до них броколі та обсмажте омлет. Розгорніть і відбийте грудку індички, посипте спеціями. Зверху викладіть шинку, а на неї – омлет. Поверніть тугий рулет і загорніть у фольгу. Запікайте рулет у духовці при 180 градусах близько 40 хвилин.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ М’ясний рулет зі свинини з горіховою начинкою на святковий стіл
Рулет з індички з начинкою із печериць
Ловіть простий та доступний базовий рецепт рулету з індички, який ви зможете легко адаптувати під свої потреби! Секрет у тому, що начинку можна робити будь-яку на ваш смак – це не впливає на інші процеси.
Інгредієнти:
- Грудка індички – 600 г
- Печериці – 160 г
- Цибуля – 1 штука
- Морква – 1 штука
- Чорний хліб – 2 скибочки
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Спеції та приправи – 2 ст.л.
Приготування:
Дрібно поріжте цибулю з печерицями, натріть моркву на тертці та обсмажте все до м’якості на ложці олії. Розкришіть тонкі скибочки хліба та підсушіть у духовці або на сухій сковороді. Розгорніть грудку індички і відбийте в суцільний тонкий шар. Посипте її спеціями, викладіть начинку та посипте хлібною крихтою. Згорніть тугий рулет, перев’яжіть ниткою і запікайте в духовці при 180 градусах близько 45-50 хвилин.
Смачних вам рулетів та гарних свят! ❤