Просили – ділюся! Мій знаменитий пишний пиріг з м’ясом, який б’є всі рекорди за швидкістю поїдання

Мій незвичайний дріжджовий пишний пиріг з м'ясом. Від шматочка цього апетитного пирога неможливо відмовитися! Упевнені, сім'я гідно оцінить таку смачну і ситну випічку. Від пирога незабаром не залишиться ні шматочка! Готується напрочуд просто і швидко. Забирайте собі рецепт у скарбничку і печіть смакоту для сім'ї.

Якщо ви хоч раз готували м’ясний пиріг, список інгредієнтів буде для вас знайомий. Уся оригінальність випічки ховається не в складі, а в незвичайній подачі. Сьогодні ми приготуємо дріжджовий пишний пиріг з м’ясом у вигляді квітки. По краю буде ободок із пишного тіста, що приховує соковиту начинку. А в центрі – пікантний соус із розплавленим сиром.

Я зазвичай використовую поєднання пекучої аджики з ніжною моцарелою. Також підійде звичайний кетчуп. Поки пиріг гарячий, серединка буде рідкою. В отриманий соус можна вмочати шматочки випічки. Поставте такий пиріг на святковий стіл – не прогадаєте. Гості розтягнуть по шматочках у перші кілька хвилин.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

Тісто:

  • борошно – 500 г;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • дріжджі – 0,5 ч. л.;
  • тепла вода – 100 мл;
  • тепле молоко – 100 мл;
  • рослинна олія – 100 мл;
  • яйце – 1 шт.

Начинка:

  • яловичий фарш – 400 г;р
  • цибуля – 1 шт;
  • сіль – 1,5 ч. л.;
  • перець – 1/4 ч. л.;
  • кумин – 1 ч. л.;

Для прикраси:

  •  аджика/кетчуп + сир.

Як приготувати пишний пиріг з м’ясом:

М’яке пишне тісто. Воно готується дуже просто і швидко! Виходить завжди смачно. У борошно додайте сіль, цукор, дріжджі, перемішайте. Влийте олію, воду, молоко, розбийте 1 яйце.

Замісіть м’яке тісто. Прикрийте плівкою або рушником, залиште на 1,5-2 години.

 ЩЕ ПИРІГ: ❤ Мій пиріг з куркою та картоплею. Він дуже смачний і готується просто

М’ясна начинка. Вона подобається кожному, хто її куштує! Експериментуйте та додавайте свої спеції. Подрібніть цибулю, додайте до фаршу. Посоліть, приправте, перемішайте. Начинка готова!

Збирання та випікання пирога Тісто покладіть на стіл, розкачайте. Покладіть по середині круглу тарілку, розріжте край ножем (звичайним або фігурним) на шматочки.

Приберіть тарілку. Викладіть начинку по колу. Хрест-навхрест перекиньте смужки тіста.

Перекладіть на деко, вистелене пергаментним папером. Змастіть жовтком. Випікайте за 180 градусів протягом 35 хвилин.

Дістаньте пиріг. Серединку змастіть аджикою або кетчупом. Зверху посипте сиром. Відправте в духовку ще на 10 хвилин.

Дуже смачний пиріг без особливих премудростей! Красивий, ситний і апетитний.

 ЩЕ ПИРІГ: ❤ Турецька булочка Погача з сиром у вигляді віночка

Здивуйте рідних і близьких такою незвичайною випічкою!

Це і смачно, і оригінально. Приємного апетиту!❤💙💛

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Просили – ділюся! Мій знаменитий пишний пиріг з м’ясом, який б’є всі рекорди за швидкістю поїдання
Салат «П’ятихвилинка» — найкраще поєднання продуктів