Ця ситна та смачна намазка із сала, м’яса та овочів готуються напрочуд швидко і виходить дуже бюджетною. Не обов’язково купляти дороге м’ясо та сало. Ви можете вибрати на ринку найдешевше тонке сало та м’ясну обрізь. Зазвичай це обрізки, які продавці із задоволенням віддають мало не за безцінь. Вони добре підійдуть для приготування намазки на хліб. М’ясо можна брати будь-яке: курку, свинину, яловичину. Урізноманітнити смак намазки можна за допомогою часнику, спецій та зелені.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Сало – 2,5 кг
- М’ясо – 500 г
- Цибуля – 500 г
- Морква – 500 г
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) – за смаком
- Приправа для овочів – 80 г
Як готується намазка із сала, м’яса та овочів :
Підготуйте всі інгредієнти по списку.
Тонке сало поріжте на шматки разом з м’ясом.
Сало пропустіть через м’ясорубку разом із м’ясом.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Як приготувати домашні консерви із скумбрії в автоклаві з овочами в томаті і в маслі
Туди також перекрутіть цибулю та моркву.
Додайте приправи для овочів, сіль та перець.
Добре перемішайте всі інгредієнти.
Наповніть банки приготовленою намазкою не до самого верху.
Всі банки закрутіть кришки. Банки мають бути саме вінтові ,а не під ключ.
Застеліть каструлю рушником, поставте банки та залийте їх водою. Доведіть воду до кипіння та варіть на повільному вогні 2 години.
Дістаньте банки, переверніть їх і залиште остигати.
Не хвилюйтеся, якщо після приготування консервованого сала у банках продукт розшарується. Це означає, що ви все зробили правильно.
Закуску можна приготувати і в духовці, але тоді вона буде суха.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Домашній паштет із фаршу, сала та печінки на зиму без автоклаву
Тепер таку намазку можна класти на хліб, грінки чи тости. Також можна просто добавляти в каші або макарони. А ще робити засмажку для супчиків. Тепер вам не страшні ніякі обстріли чи локдауни. З нашими рецептами ви добре підготувались до самих важчих часів. Смачного і мирного неба всім ❤ !