Ці апетитні і ситні курячі рулетики з грибами ,стануть чудовим доповненням до обіду або вечері. Вони вирізняються чудовим смаком та елегантним виглядом, що робить їх чудовим доповненням до асортименту страв святкового столу. Подавайте курячі рулетики гарячими, посипавши їх любою зеленню, з картопляним пюре або відвареним рисом. До речі, гриби для начинки можуть бути різні. Дуже смачно буде з лісовими білими грибами . Також підійдуть і гливи.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- 300 г грибів
- 1 шт цибуля
- олія
- 600 г курячих грудок
- сіль
- перець
- 200 мл вершків
- 100 мл води
- петрушка
Як приготувати курячі рулетики з грибами :
Дрібно нарізаємо гриби та обсмажуємо.
Додаємо дрібно нарізану цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Тушковані рулетики із свинячого ошийка з грибами та сиром
Нарізати м’ясо тонкими шматочками.
Посоліть м’ясо та поперчіть. Тепер викладіть гриби на шматочки курки.
Скручуємо м’ясо в рулетик.
Обсмажуємо рулетики на олії до золотистої скоринки.
Коли рулетики стануть золотисто-коричневими, додаємо вершки та воду. Тушкуємо кілька хвилин під кришкою на маленькому вогні.
Нарешті, прикрасьте блюдо петрушкою і все готово!
Їх можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Запечені курячі стегна з соковитою начинкою
Подавати можна з любим гарніром. Доречним також буде салат зі свіжих овочів. Смачного! ❤