Рум’яні, пишні та соковиті біляші: найсмачніший рецепт на сковороді від мамусі

Смачні біляші на сковороді за унікальним маминим рецептом соковитою начинкою з м'ясного фаршу, обсмажені в олії, підкорили безліч сердець і шлунків . Приготування біляшів, хоч і займе час, але результат перевершить усі очікування.

Сьогодні хочу поділитися з вами докладним рецептом як приготувати соковиті біляші з приголомшливо хрусткою скоринкою, м’якими усередині, просто як пух, з дуже соковитою начинкою. Тісто роблю дріжджове, рекомендую приготувати разом зі мною!

Країна Рецептів🍝  у Telegram

інгредієнти на 9 штук:

Тісто :

  • склянка теплої води
  • цукор – 1 ст.л.
  • дріжджі – 1 ч.л.
  • борошно – 350-450 г
  • сіль – 1 ч.л.

Начинка:

  • фарш – 400 г
  • сіль, чорний мелений перець
  • цибуля
  • вода – 30 мл

Як готувати біляші:

У глибокій ємності змішуємо воду, цукор, дріжджі та 100 г борошна. Розмішуємо і даємо постояти 10 хвилин у теплі. Додаємо сіль і ще 100 г борошна, перемішуємо. Залишаємо ще на 10 хв.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Рум’яні та пишні смажені пиріжки з картоплею – найвдаліший рецепт

Присипаємо поверхню борошном, викладаємо туди тісто на біляші та виминаємо. Даємо нашому дріжджовому тісту стільки борошна, скільки просить, вимішуємо. Дозволяємо відпочити в теплі 10 хв. Далі надаємо йому форму ковбаски та розділяємо на 9 частин.

Для начинки просто об’єднуємо фарш, приправи, цибулю, водичку і даємо настоятися кілька хвилинок. Кожен шматочок тіста руками перетворюємо на коржик, у середину м’ясо, піднімаємо краї вгору та скріплюємо, сплющуємо.

Смажимо на сковорідці в нагрітій олії з кожного боку по 2 хвилини. Ну а далі насолоджуємося смачними домашніми біляшами. Приберіть надлишки олії, виклавши готові біляші на паперовий рушник – зайвий жир негативно позначається на здоров’ї шлунково-кишкового тракту, шкіри, волосся, серцево-судинної системи.

Смачні, домашні картопляні  біляші з пилу-жару напевно припадуть до смаку членам сім’ї. Вживати цю страву можна самостійно, використовуючи різні салати, соуси та овочеві маринади.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Китайські м’ясні пиріжки. Це крутіше, ніж біляші та чебуреки: сметана, рис та 15 хвилин часу

Слідкуйте за оновленнями сайту, щоб вчасно дізнаватися нові рецепти, які потішать рідних і близьких.

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Рум’яні, пишні та соковиті біляші: найсмачніший рецепт на сковороді від мамусі
Запечена скумбрія в гірчично-соєвому соусі на цибулевій подушці