Сьогодні хочу поділитися з вами докладним рецептом як приготувати соковиті біляші з приголомшливо хрусткою скоринкою, м’якими усередині, просто як пух, з дуже соковитою начинкою. Тісто роблю дріжджове, рекомендую приготувати разом зі мною!
Країна Рецептів у Telegram
інгредієнти на 9 штук:
Тісто :
- склянка теплої води
- цукор – 1 ст.л.
- дріжджі – 1 ч.л.
- борошно – 350-450 г
- сіль – 1 ч.л.
Начинка:
- фарш – 400 г
- сіль, чорний мелений перець
- цибуля
- вода – 30 мл
Як готувати біляші:
У глибокій ємності змішуємо воду, цукор, дріжджі та 100 г борошна. Розмішуємо і даємо постояти 10 хвилин у теплі. Додаємо сіль і ще 100 г борошна, перемішуємо. Залишаємо ще на 10 хв.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Рум’яні та пишні смажені пиріжки з картоплею – найвдаліший рецепт
Присипаємо поверхню борошном, викладаємо туди тісто на біляші та виминаємо. Даємо нашому дріжджовому тісту стільки борошна, скільки просить, вимішуємо. Дозволяємо відпочити в теплі 10 хв. Далі надаємо йому форму ковбаски та розділяємо на 9 частин.
Для начинки просто об’єднуємо фарш, приправи, цибулю, водичку і даємо настоятися кілька хвилинок. Кожен шматочок тіста руками перетворюємо на коржик, у середину м’ясо, піднімаємо краї вгору та скріплюємо, сплющуємо.
Смажимо на сковорідці в нагрітій олії з кожного боку по 2 хвилини. Ну а далі насолоджуємося смачними домашніми біляшами. Приберіть надлишки олії, виклавши готові біляші на паперовий рушник – зайвий жир негативно позначається на здоров’ї шлунково-кишкового тракту, шкіри, волосся, серцево-судинної системи.
Смачні, домашні картопляні біляші з пилу-жару напевно припадуть до смаку членам сім’ї. Вживати цю страву можна самостійно, використовуючи різні салати, соуси та овочеві маринади.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Китайські м’ясні пиріжки. Це крутіше, ніж біляші та чебуреки: сметана, рис та 15 хвилин часу
Слідкуйте за оновленнями сайту, щоб вчасно дізнаватися нові рецепти, які потішать рідних і близьких.