Така малосольна скумбрія буде дуже смакувати з будь якою картопелькою.
Інгредієнти:
- 2 свіжоморожені скумбрії;
- 3 ріпчастих цибулі.
Для першого маринаду:
- 3 лаврових листки;
- 5 горошин духмяного перцю;
- 10 горошин чорного перцю;
- 1 ч. л. зерен коріандру;
- 3 ст. л. морської солі;
- 1 ст. л. цукру піску;
- 1 л води.
Для другого маринаду:
- 0,5 чайної ложки спеції для риби;
- 2 ст. л. яблучного оцту;
- 5 ст. л. рослинної олії;
- 1 ч. л. цукру піску;
- морська сіль.
Як приготувати:
Спочатку готується перший маринад. В каструлю наливається вода, кладеться цукор та сіль, лавровий лист, коріандр та перці. Усе потрібно перемішати та прокип’ятити.
Залишити суміш, щоб вона повністю охолола.
Цибуля нарізується півкільцями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даю супер смачний рецепт посолу оселедця
Потім робиться другий маринад. До цибулі слід додати цукор та сіль. Потім її потрібно добре пом’яти руками. До цибулі додається оцет, спеції та олія. Поки що цей маринад відставляється у сторону.
Скумбрія миється та чиститься. Потім вона кладеться у посуд та заливається першим маринадом. Залишити маринуватися на 2 години.
Зі скумбрії зливається уся рідина. Далі риба заливається другим маринадом та залишається на 1 годину.
Після цього малосольна скумбрія вже готова до споживання.
Смачного!