Швидкий і смачний сирний пиріг з абрикосами 🍑 – готую весь сезон!

Надзвичайно красивий літній і сонячний сирний пиріг з абрикосами прикрасить собою будь-яке чаювання. У сезон абрикосів можна готувати цей пиріг хоть щодня. А ще , це красивий спосіб нагодувати дітей сиром. Фрукти додають десертній випічці соковитості та корисності, а також збагачують смак абрикосовими літніми нотками. Він шалено смачний, тільки спробуйте!

У нас у розпалі сезон абрикосів! На подив, травневі заморозки не особливо позначилися на цих деревах, і абрикосів вродило багато. Мені вже третій тиждень передають абрикоси для заготовок, і крім цього я встигаю спекти що-небудь смачненьке до чаю. Пропоную приготувати простий і смачний сирний пиріг з абрикосами. Такий пиріг сподобається любителям вологої випічки, оскільки завдяки сиру структура пирога виходить трохи вологою.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний 400 г
  • Цукор 150 г
  • Яйця 4 шт.
  • Сіль дрібка
  • Ванільний цукор 5 г
  • Масло вершкове 150 г
  • Борошно 250 г борошна
  • Розпушувач 1 п.
  • Абрикоси 10 шт.
  • Мигдальні пелюстки
  • Цукрова пудра для посипання

Як приготувати сирний пиріг з абрикосами :

До сиру додаю цукор, яйця, дрібку солі, ванільний цукор і перемішую міксером до однорідності.

Розтоплюю вершкове масло і змішую з сумішшю.

ЩЕ ПИРІГ: ❤ Вишневий пай – смачніший за будь-який торт! Пісочний пиріг з   вишнею і сметанною заливкою

Всипаю борошно і розпушувач, замішую до однорідності.

У форму діаметром 24 см кладу пергамент, виливаю частину тіста і викладаю абрикоси, порізані навпіл.

Поверх викладаю другу частину тіста, знову абрикоси і посипаю мигдальні пелюстки. Випікаю за температури 170 градусів 45-55 хвилин.

Охолоджую пиріг і посипаю цукровою пудрою.

ЩЕ ПИРІГ: ❤ Пухкий пиріг з малиною, чорницею та білим шоколадом

Тепер можна кликати родину до столу і смакувати цим смачненьким пирогом. Приємного апетиту ❤ !

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Швидкий і смачний сирний пиріг з абрикосами 🍑 – готую весь сезон!
Запечена консервована грудинка. Просто укладаю сало в банки та запікаю в духовці