Картопляні млинці з м’ясом – так смачно деруни ви ще не готували

Приголомшливо смачні картопляні млинці з м'ясом готуються з простих продуктів, які напевно у кожної господині є під рукою.Такі незвичні картопляні деруни виходять дуже ніжними та смачними, а головне - ситними. Цією стравою можна здивувати гостей і своїх домашніх, які оцінять її смак і неодмінно попросять добавки. Будьте до цього готові!

Апетитні картопляні млинці із начинкою з курячого фаршу – досить-таки ефектна гаряча страва для святкового столу. Називаю їх деруни, це так смачно, ще не вистачає слів. На тарілках порожньо, сім’ї подобається, а я дуже цьому рада. Рецепт нескладний, тому обов’язково приготуйте рулетики з дерунів і спробуйте їх!

Країна Рецептів🍝  у Telegram

 

Інгредієнти:

  • Картопля – 4 шт
  • Фарш – 400 гр
  • Цибуля – 2 шт
  • Яйця – 1 шт
  • Сіль – 1 ч.л у тісто, 0,5 ч.л у фарш
  • Перець мелений – 0,5 ч.л
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Борошно – 3 ст.л з гіркою
  • Сметана – 3 ст.л
  • Зелень – кріп
  • Олія рослинна – 1 ст.л для смаження

Як приготувати картопляні млинці:

Спочатку підготовка. Почну з цибулі, беру дві головки. Одну наріжу невеликими шматочками, для фаршу. Іншу півкільцями, для картопляного тіста. Люблю коли шматочки цибулі відчуваються в ньому.


Тепер картопля, взяла 4 середніх. Її тру на середній тертці.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Деруни по-угорськи або “Мішок розбійника” – (Placek po węgiersku)


У натерту картоплю відразу, поки вона не встигла потемніти, кладу 1 яйце, чайну ложку солі, половину ч. л. меленого перцю, 3-4 зубки часнику і цибулю, порізану півкільцями. Цибулю можна трохи пом’яти, смак тіста зміниться тільки на краще.


У картопляне тісто додаю 3 столові ложки з гіркою борошна. Звісно перемішую і тісто готове.

Підготую фарш, у мене курячий. Кладу в нього цибулю, солю.


Додаю кріп, перемішую і фарш підготовлений.


Смажу млинці. Беру четверту частину тіста, викладаю на пательню (трохи змащу її олією) і смажу млинці по 3-4 хвилини з кожного боку.


Чотири млинці вийде. На кожен млинець укладаю півтори ложки фаршу. Якщо фарш густий, додайте трохи води (тоді й досолити потрібно). Розподіляю фарш по млинцю.


Звертаю кожен млинець. Укладаю їх у форму (змащую її рослинною олією). Кладу на них сметану. Фольгою накриваю і в духовку. Температура 180 градусів, відправляю на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності фольгу знімаю.


Вони готові! Це одна зі страв, яку я готую із задоволенням, бо знаю, що всі, хто її скуштують, залишаться задоволені.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Смажений картопляний млинець за 17 хвилин: смачно, просто та швидко


Приходьте ще! Наготуємо!

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Картопляні млинці з м’ясом – так смачно деруни ви ще не готували
Запечена скумбрія в гірчично-соєвому соусі на цибулевій подушці