Легкий, соковитий, ніжний і дуже смачний салат кульбаба з крабовими паличками і свіжими огірками мені подобається не тільки своїм ніжним смаком і красивим зовнішнім виглядом, але і швидкістю приготування. Тому він є частим гостем на моєму столі, коли потрібно швидко і смачно нагодувати всю сім’ю або почастувати несподівано гостей. Спробуйте і ви, гадаю, вам теж він сподобається.
Інгредієнти:
- Крабові палички – 250 г
- Огірки свіжі – 300 г (2 шт.)
- Кукурудза консервована (без рідини) – 250 г
- Сир – 100 г
- Яйця відварені – 5 шт.
- Салат листовий – 100 г
- Майонез – за смаком
- Зелена цибуля – 3-4 пір’їна
- Зелень петрушки та кропу
- Сіль
Як приготувати салат кульбаба:
Крабові палички та огірки нарізати невеликими кубиками. Дрібно нарізати зелену цибулю. З консервованої кукурудзи злити рідину.
Розділити відварені яйця на білки та жовтки. Білки та сир натерти на великій тертці. Жовтки натерти на дрібній тертці (частину жовтків залишити для прикраси, з решти можна зробити шар салату).
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Салат “Троянда з огірків” – смачно та красиво
На сервірувальну тарілку розкласти салатне листя. Зверху встановити кільце сервіровки діаметром 16 см. Перший шар — крабові палички. Змастити майонезом. Потім огірки, зелена цибуля, майонез. Третій шар – сир, майонез.
Наступний – кукурудза, майонез. Останній шар – яєчні білки. Їх майонезом я не промазую.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Оригінальний салат з копченої курки та корейської моркви
Прикрасити салат рубаною зеленню і «кульбабами»: зелена цибуля – стебла, петрушка – листя, жовтки – квіти кульбаби.
Салат з крабовими паличками «Кульбаба» готовий!
Смачного!