Горіховий перекладанець – пляцок простий, але водночас елегантний. Пісочне тісто, кисленьке варення та горіхи, в міру солодкий крем – добре поєднуються та створюють неповторний смак. А слойоні коржі просто тануть в роті! Радимо доєднатися до нашої спільноти і приготувати справжній український пиріг-перекладенець за рецептом української кулінарки . Спробуйте!
Країна Рецептів у Telegram
Складові:
(форма 25*35 см)
Тісто:
- 250 г масла
- 700 г борошна
- 4 жовтки
- 100 г сметани
Горіхова начинка:
На 1 корж:
- 100 г горіхів
- 2 білки
- 70 г цукру
- 1 ч.л. ваніль. ц.
- 20 г крохмалю
ЩЕ ПЛЯЦОК: ❤ Красивий і простий в приготуванні пляцок “Волове око”
Вишнева начинка:
- 0,5 л вишень у власному соці
- 40 г крохмалю
- 1 п. (70 г) вишневого желе
Крем:
- 300 г масла
- 250 г цукру
- 1 п. (40 г) ванільного пудингу
- 0,5 л молока
- 200 г маку
ЩЕ ПЛЯЦОК: ❤ Пісочний пляцок “Дика орхідея” з трьома начинками: кокосом, маком та вишнями
Як спекти горіховий перекладанець відео рецепт від автора :
Бажаю приємних приготувань та смачного вам! друзі, якщо вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! і окрема подяка за ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно! Всім смачного та гарного дня! ❤