Горіховий перекладанець: чудове поєднання горіхів, маку та вишні, а пісочні коржі просто тануть в роті

Пропоную вашій увазі дуже смачний і легкий у приготуванні горіховий перекладанець . Це дуже смачний пляцок, який складається з тонких і хрустких пісочних коржів, з'єднаних вишневою та горіховою начинкою і вершково-пудинговим кремом з маком. Такий пляцок можна спекти на любе свято, а ще на Горіховий Спас.

Горіховий перекладанець – пляцок простий, але водночас елегантний. Пісочне тісто, кисленьке варення та горіхи, в міру солодкий крем – добре поєднуються та створюють неповторний смак. А слойоні коржі просто тануть в роті! Радимо доєднатися до нашої спільноти і приготувати справжній український пиріг-перекладенець за рецептом української кулінарки . Спробуйте!

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Складові:

(форма 25*35 см)

Тісто:

  • 250 г масла
  • 700 г борошна
  • 4 жовтки
  • 100 г сметани

Горіхова начинка:

На 1 корж:

  • 100 г горіхів
  • 2 білки
  • 70 г цукру
  • 1 ч.л. ваніль. ц.
  • 20 г крохмалю

ЩЕ ПЛЯЦОК: ❤ Красивий і простий в приготуванні пляцок “Волове око”

Вишнева начинка:

  • 0,5 л вишень у власному соці
  • 40 г крохмалю
  • 1 п. (70 г) вишневого желе

Крем:

  • 300 г масла
  • 250 г цукру
  • 1 п. (40 г) ванільного пудингу
  • 0,5 л молока
  • 200 г маку

ЩЕ ПЛЯЦОК: ❤ Пісочний пляцок “Дика орхідея” з трьома начинками: кокосом, маком та вишнями

Як спекти горіховий перекладанець відео рецепт від автора :

 

Бажаю приємних приготувань та смачного вам! друзі, якщо вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! і окрема подяка за ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно! Всім смачного та гарного дня! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Горіховий перекладанець: чудове поєднання горіхів, маку та вишні, а пісочні коржі просто тануть в роті
Шоколадний пляцок з вершковим кремом, крекером та смородиновим джемом