Ароматні, соковиті та дуже смачні чебуреки з м’ясом. Легке, хрустке тісто з соковитою м’ясною начинкою, що може бути смачнішим за домашні чебуреки з пилу з жару. Відмовитися від задоволення з’їсти чебурек, просто неможливо. Це прекрасний варіант для швидкого і ситного перекусу. Зробити їх у домашніх умовах нескладно, але щоб чебуреки вийшли смачними, потрібно дотриматись деяких правил. Подайте їх гарячими, можливо, з додатковим соусом, і порадуйте своїх близьких чудовим смаком.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
Для тіста:
- Борошно 620 гр
- Яйце 1 шт
- Горілка 2 ст л
- Рослинна олія 3 ст л
- Сіль 1\2 ч л
- Вода 350 мл
Для начинки:
- Фарш свинина 600 гр
- Цибуля ріпчаста 2 шт
- Вода 150-200 мл
- Сіль, перець за смаком
Як приготувати чебуреки з м’ясом:
Спочатку приготувати тісто для чебуреків. У сотейник налити воду, рослинну олію, додати сіль. Поставити на плиту та довести до кипіння.
У глибоку миску насипати 5 ст ложок борошна. Помішуючи влити закипілу воду, заваривши таким чином борошно. Трохи остудити. Додати злегка збите яйце, горілку і добре перемішати. Додаючи частинами борошно, замісити тісто. Тісто має вийти м’яким, але щільним, що не липне до рук.
Накрити тісто плівкою і дати відпочити мінімум годину.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Швидкі пиріжки з картоплею на кефірі смажені на сковороді
Приготувати начинку для чебуреків. До м’ясного фаршу додати подрібнену цибулю, сіль, перець. У процесі вимішування фаршу підливати воду, це потрібно, щоб фарш був більш соковитим.
Тісто розділити на 12 частин і скачати кожну частину в кулю. Накрити плівкою.
Робочу поверхню присипати борошном, розкачати шматочок тіста в тонкий пласт. Викласти трохи фаршу і розподілити по одній стороні, трохи відступивши від краю, як показано на фото.
Накрити другою половинкою тіста і, придавлюючи, скріпити обидві сторони пальцями. Підрівняти край тіста.
Потім пройтися по краю чебурека виделкою.
У сковорідку налити рослинну олію приблизно на палець, добре розігріти її.
Викласти чебуреки. Смажити їх треба з двох боків на середньому вогні до золотистої скоринки, приблизно по 3 хвилини.
Готові чебуреки викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Китайські м’ясні пиріжки. Це крутіше, ніж біляші та чебуреки: сметана, рис та 15 хвилин часу
Соковиті чебуреки з м’ясом готові. Всім приємного апетиту! ❤