Ефектна закуска з листкового тіста з червоною рибою, сиром та огірком

Смачно і красиво, а робити так легко, що навіть дивно! Закуска з листкового тіста з червоною рибою цілком гідна будь-якого святкового столу - вона гарна не тільки на смак, а й на вигляд. Приготувати таку страву не складе особливих труднощів, тим паче тісто для неї береться готове.

Закуска з листкового тіста з червоною рибою не забирає багато часу на приготування, виходить ефектною, з ніжним і дуже гармонійним смаком. У рецепті використовується м’який вершковий сир, свіжий огірок і слабосолена сьомга. Така закуска з червоною рибою виходить красивою, апетитною, смачною. Обов’язково приготуйте і порадуйте своїх близьких за святковим столом.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове 500 гр
  • Риба червона слабосолена 120 гр
  • Огірок свіжий 1 шт
  • Сир вершковий 1 ст.л
  • Кріп 1 невеликий пучок
  • Жовток курячого яйця 1 шт
  • Молоко 1 ч.л
  • Сіль за смаком
  • Борошно для роботи з тістом

Як готується закуска з листкового тіста з червоною рибою:

Готове листкове бездріжджове тісто розморожуємо згідно з інструкцією. Припудрюємо тісто борошном і НЕ розкачуючи, вирізаємо вирубкою для печива або звичайною склянкою кружечки. Перекладаємо їх на деко, застелене пергаментним папером, і наколюємо виделкою, щоб під час випікання тісто рівномірно піднімалося.

Жовток змішуємо з молоком і змащуємо кружечки з тіста за допомогою кулінарного пензля.

ЩЕ ЗАКУСКА: ❤ Оригінальна закуска Мідії. Така подача салату на свято викликає захоплення у всіх

Запікаємо основу для закуски в заздалегідь розігрітій до 200°С духовці протягом 10-12 хвилин. Обов’язково орієнтуйтеся на особливості своєї духовки! Повністю охолоджуємо.

Філе червоної риби нарізаємо на дрібні шматочки.

Дрібним кубиком нарізаємо один огірок середніх розмірів. Подрібнюємо невеликий пучок кропу.

Підготовлені для начинки інгредієнти заправляємо вершковим сиром (можна взяти плавлений вершковий сир) і перемішуємо. Якщо необхідно, то начинку солимо за смаком.

Остиглі заготовки з листкового тіста надрізаємо впоперек не до кінця і розкриваємо як черепашку.

Поміщаємо всередину ложку начинки.

Готову закуску з листкового тіста з червоною рибкою викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Закуска “Мушля з перлиною” з листкового тіста до святкового столу

Щоб на столі страва мала ефектніший вигляд, можна як підкладку використовувати листя салату. Приємного апетиту!❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Ефектна закуска з листкового тіста з червоною рибою, сиром та огірком
Шоколадний пиріг з полуницею – соковитий, насичений смак та легке приготування