Рецепт старий, перевірений часом та улюблений багатьма. І якщо ви ще не куштували такий закусочний торт із крекерів, рекомендую. Як вам такий варіант?
Інгредієнти:
- Крекери – 350-400 г.
- Яйця варені – 5-6 шт. (З них 2 яйця на прикрасу салату)
- Сир твердий – 150-160 г.
- Рибні консерви – 1 банка
- Майонез – 250 – 300 р.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 1-2 зубчики
- Зелень, зерна граната – для прикраси
Як готувати закусочний торт з крекерів
Попередньо відварюю та очищаю яйця. Натираю на тертці яйця (2 яйця відкладаю для прикраси салату), також натираю сир. В окремих мисках змішую яйця з майонезом.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Закуска з оселедця в гірчичному соусі по-фінськи
Сир з майонезом та часником. Виделкою розминаю рибні консерви. Одну половину цибулі нарізаю дрібно, а другу половину, яку потрібна для прикраси салату, нарізаю півкільцями. Тарілку або страву змащую майонезом і викладаю шар крекерів.
На крекери викладаю шар із яєць із майонезом та зверху крекери. Потім сирний шар + крекери. Наступним шаром викладаю рибні консерви, цибулю, трохи майонезу та шар крекерів.
І далі повторюю ті ж шари, останній шар крекерів зверху і з боків торта змащую майонезом. Прикрашаю салат натертими окремо на дрібній тертці білками та жовтками, цибулею, кропом та кількома зернами гранату.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Закуска з оселедця в гірчичному соусі по-фінськи
Ось і все закусочний торт готовий, відправляю його на декілька годин у холодильник і можна подавати на стіл!