Соковитий кабачковий рулет готується за лічені хвилини і при цьому відразу стає найпривабливішою стравою на столі. Легка овочева закуска на кожен день та на святковий стіл. Ніжне кабачкове тісто гармонійно поєднується з начинкою з сиру ,овочів та зелені. Начинка може бути різноманітною, але незалежно від її типу, рулет завжди просять на добавку.
Інгредієнти:
- Кабачки 3 шт. (невеликі)
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Сіль 0.5 ч. л.
- Сметана 20% 1 ст. л.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сир плавлений 3 шт.
- Майонез за смаком
- Часник 2 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Болгарський перець 2 шт.
- Кріп 1 пучок
Як приготувати кабачковий рулет:
Кабачки натираємо на тертці в глибоку миску. Додаємо сіль, перемішуємо, залишаємо на п’ять хвилин. Потім віджимаємо зайву рідину, розбиваємо до кабачків яйця, кладемо сметану та борошно. Перемішуємо до однорідності.
Тепер викладаємо на застелений пергаментом лист і випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
ЧИТАТИ ЩЕ: Приголомшиві рулетики з кабачків та фаршу на сковороді
Спечений корж із кабачків потрібно охолодити. Овочі тонко порізати скибочками.
Плавлені сирки натираємо на тертці, до них подрібнюємо часник, кладемо майонез.
Охолоджений корж з кабачків весь змащуємо сирною масою.
Все посипаємо подрібненим кропом. Зверху викладаємо помідори та перець.
Акуратно згортаємо все в рулет.
Ставимо його застигати на годину в холодильник.
Коли кабачковий рулет застигне, можна нарізати товстенькими скибками та викладати на тарілку.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Кабачковий торт з помідорами та майонезно-часниковим соусом
Начинка в рулеті може бути будь-якою. Спробуйте, наприклад, покласти до сиру трохи відвареної курки.
Смачного вам!