Кабачковий рулет: як простий овоч стає головною стравою на столі закусок

Такий простий кабачковий рулет з сирною начинкою - дуже смачна, красива та оригінальна закуска для вашого святкового столу. Завдяки використанню в начинку червоних помідор та зеленого болгарського перцю, рулет виходить неймовірно яскравим та апетитним. Спробуйте обов'язково!

Соковитий кабачковий рулет готується за лічені хвилини і при цьому відразу стає найпривабливішою стравою на столі. Легка овочева закуска на кожен день та на святковий стіл. Ніжне кабачкове тісто гармонійно поєднується з начинкою з сиру ,овочів та зелені.  Начинка може бути різноманітною, але незалежно від її типу, рулет завжди просять на добавку.

 Інгредієнти:

  •  Кабачки 3 шт. (невеликі)
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Сіль 0.5 ч. л.
  • Сметана 20% 1 ст. л.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Сир плавлений 3 шт.
  • Майонез за смаком
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор 2 шт.
  • Болгарський перець 2 шт.
  • Кріп 1 пучок

Як приготувати кабачковий рулет:

Кабачки натираємо на тертці в глибоку миску. Додаємо сіль, перемішуємо, залишаємо на п’ять хвилин. Потім віджимаємо зайву рідину, розбиваємо до кабачків яйця, кладемо сметану та борошно. Перемішуємо до однорідності.

Тепер викладаємо на застелений пергаментом лист і випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.

ЧИТАТИ ЩЕ: Приголомшиві рулетики з кабачків та фаршу на сковороді

Спечений корж із кабачків потрібно охолодити. Овочі тонко порізати скибочками.

Плавлені сирки натираємо на тертці, до них подрібнюємо часник, кладемо майонез.

Охолоджений корж з кабачків весь змащуємо сирною масою.

Все посипаємо подрібненим кропом. Зверху викладаємо помідори та перець.

Акуратно згортаємо все в рулет.

Ставимо його застигати на годину в холодильник.

Коли кабачковий рулет застигне, можна нарізати товстенькими скибками та викладати на тарілку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Кабачковий торт з помідорами та майонезно-часниковим соусом

Начинка в рулеті може бути будь-якою. Спробуйте, наприклад, покласти до сиру трохи відвареної курки.

Смачного вам!

Оцініть статтю
( 3 оцінки, середнє 3.67 з 5 )
Світ рецептів
Кабачковий рулет: як простий овоч стає головною стравою на столі закусок
Знаменитий кекс “Столичний” із родзинками – рецепт незабутньої випічки