Ці запечені в духовці курячі ніжки із капустою дуже подобаються моєму чоловікові. Я просто не можу не поділитися цим рецептом із вами! Часу на приготування цього рецепту йде зовсім небагато! Чоловік сказав, що давно не їв капусти смачніше. Капуста в даному рецепті виходить дуже ароматна і має винятково насичений смак. Давайте швидше приступимо до приготування цього рецепту.
Запрошуємо в Країну Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- 1 молода капуста
- 3 курячих стегенця
- 30 мл олії
- 1 ч. л. гранульованого часнику
- 1 ч. л. італійських трав
- 1 ч. л. паприки
- 25 г вершкового масла
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. томатного соусу
- ½ ч. л. сухого базилік
- Сіль за смаком
Як готувати запечені курячі ніжки із капустою:
Для початку готую соус. У піалу наливаю олію і додаю всі приправи . Перемішую соус до однорідної консистенції. Цим соусом змащую все ніжки і залишаю трохи промаринуватися.
Далі беру капусту. Краще використовувати соковиті та ніжні сорти ,найкраще виходить із молодої капусти. Качан ріжу кружечками близько двох сантиметрів завтовшки.
ЩЕ КАПУСТКА: ❤ Фарширована молода капуста! Тепер готую тільки так: смачно, просто та ефектно
Деко змащую соняшниковою олією і викладаю на неї кружечки капусти в один шар. Посипати сухим або свіжим базиліком.
Потім посипати паприкою і сіллю, дати трохи постояти.
На капусту викладаю курку (я використовую стегенця). Можна використовувати будь-які частини .
Потім обов’язково промазую соусом, що маринувалася курка, і капусту. Вона має насититися ароматом часнику.
Ставлю деко з капустою та куркою у розігріту духовку до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Капуста приготована таким чином виходить дуже смачною! Вона насичується ароматами спецій та курочки.
ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Найсмачніші голубці равлики по-турецьки на овочевій подушці
Така капуста просто тане у роті. Курка у поєднанні з капустою виходить ніжною, а її скоринка виходить золотистою та хрусткою. Спробуйте приготувати капусту з куркою таким чином, і ви залишитеся задоволені! Смачного вам, любі друзі ❤