Риба по-французьки — ідеальна страва для святкового столу чи вечері

Дуже гармонійне поєднання інгредієнтів! Виходить дуже апетитна і смачна риба по-французьки . Я вважаю, що риба під цією шубкою виходить найсмачнішою, тут все збалансовано по смакам і соковитості. Філе риби чудово поєднується з овочами та сиром. Направду це один з моїх найулюбленіших рецептів. Спробуйте приготувати!

Хочу запропонувати дуже смачний і швидкий спосіб приготувати рибну страву на вечерю.  Для цієї страви підійде будь-яка некІстлява риба, можна купити вже готове філе, а можна зняти його з риби самостійно. У будь-якому разі риба по-французьки вийде соковитою і смачною! Використовуйте улюблені ароматні трави та спеції.

Країна Рецептів🍧 у Telegram

Інгредієнти:

  • 800 г філе мінтаю
  • 1 столова ложка бальзамічного соусу
  • 1 столова ложка гірчиці
  • 2 столові ложки сметани
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • 50 грам твердого сиру
  • сіль, перець за смаком

Як готується риба по-французьки :

Для приготування риби підготуйте необхідні інгредієнти. Можна використовувати будь-яку рибу . Якщо риба була заморожена, то її необхідно розморозити за кімнатної температури. Не треба для розморожування використовувати гарячу воду. Від цього риба втратить у смаку.

Мінтай обробляємо від кісток і готуємо філе. Нарізаємо його порційними шматочками.

Підготуйте форму для запікання. Вона може бути металева, керамічна або скляна. Форму для запікання змащуємо соняшниковою олією і кладемо рибу. Солимо і перчимо до смаку. У миску кладемо гірчицю і бальзамічний соус, перемішуємо.

Готовим маринадом змащуємо рибу і залишаємо на 15 хвилин.

Очищаємо і натираємо на тертці моркву, нарізаємо шматочками цибулю. Кладемо овочі в сковорідку, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо на середньому вогні до м’якості.

Готові овочі перекладаємо на рибку.

Все присипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів. Риба готується досить швидко. За час готування сир розплавиться і стане золотистого кольору.

Готову рибку витягніть із духовки та розкладіть на тарілки. На приготування цієї страви йде зовсім небагато часу, але вона цілком зможе зайняти гідне місце на будь-якому столі.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Минтай запечений з овочами в духовці – дуже смачно, швидко і просто

Її можна швидко приготувати для ситної вечері, або подати як гарячу страву на святковий стіл! Для урізноманітнення в страву можна додати гриби, картоплю або броколі. Дуже смачно!❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Риба по-французьки — ідеальна страва для святкового столу чи вечері
Львівський сирник рецепт з маком та родзинками