Популярною святковою закускою в Україні вважаються фаршировані яйця, адже це безпрограшний варіант закуски на святковий стіл . Вони досить легко і швидко готуються .Страва готується за простим принципом: яйця варять круто і розрізають навпіл. Жовток дістають з яйця і додають начинку, а білок наповнюють начинкою. Прикрашають готову закуску зеленню, ікрою або оливками. А щоб закуска виглядала акуратно та ошатно, начинка подрібнена до кремоподібного стану та відсаджена за допомогою кондитерського мішка.
Запрошуємо в Країну Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Яйця – 10 шт
- Часник – 4 зубчики
- Морква відварена – 1 шт
- Сир твердий – 40 г
- Чорний перець за смаком
- Майонез – 3 ст.л.
- Авокадо
- Зелень
- Ікра
Як готувати фаршировані яйця:
Яйця заздалегідь відварюємо круто, розділяємо їх вздовж і відокремлюємо білки від жовтків.
Авокадо розрізаємо навпіл, дістаємо кісточку, очищаємо від шкірки. М’якуш довільно нарізаємо.
ЩЕ ЗАКУСКА: ❤ Закуска “Мушля з перлиною” з листкового тіста до святкового столу
Моркву також заздалегідь відварюємо та нарізаємо довільно.
Твердий сир натираємо, а пучок улюбленої зелені шаткуємо (так само довільно).
У чашу блендера відправляємо жовтки, часник, моркву, сир та трохи майонезу. Інгредієнти подрібнюємо та перекладаємо у кондитерський мішок (або щільний пакет).
В іншій чаші подрібнюємо авокадо, часник, зелень, сік лимона та трохи оливкової олії, також перекладаємо в кондитерський мішок.
У білки видавлюємо трохи жовтої маси і трохи зеленої маси. Або начиняємо окремо по кольорам.
Потім прикрашаємо гілочкою кропу та ікрою, яку можна приготувати самостійно.
ЩЕ ЗАКУСКА: ❤ Яєчний салат у профітролях до Великодня
Або так як на фото, тут уже все залежить від вашої фантазії та того, що є в вашому холодильнику. Смачного ❤