Поєднання інгредієнтів у цьому салаті – чудове! Ароматна копчена курка, соковитий свіжий огірочок, морква і горошок – не дивно, що у салату яскравий насичений смак. Готується салат «Ярослава» швидко, а гості ще швидше його з’їдають.
Інгредієнти:
- Картопля відварена 3 шт.
- Копчена куряче філе або стегно 300 г
- Горошок консервований 1 б.
- Яйця варені 4 шт.
- Морква варена 2 шт.
- Огірок свіжий 1 шт. (або маринований)
- Майонез 300 г
- Сіль за смаком
Як готувати салат «Ярослава»: :
У роз’ємну форму першим шаром салату натираю на терці відварену картоплю, солю, покриваю майонезом.
Далі копчена курка порізана кубиками, її також покриваю майонезом. Для приготування салату я взяла копчене стегенце. Можна взяти будь-яку частину копченої курочки. Ідеально підійде філе.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат “Роксолана” зі смаженою куркою та овочами
Наступним шаром кладу горошок і теж покриваю трохи майонезом.
Натираю на терці варені яйця і покриваю майонезом.
Натираю на грубій терці свіжий огірок .
Одразу на огірок натираю і варену моркву.
Роблю сіточку із майонезу і прикрашаю горошком та зеленню.
Якщо є час, то салатик може постояти трохи в холодильнику, а вже потім знімаємо кільце форми.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат «Змійка» з тунцем, консервованою квасолею та овочами
Але якщо гості вже в дорозі, то можна і так ставити на стіл. Салатик дуже смачний, спробуйте обов’язково! ❤