Салат «Ярослава»: змушена готувати на кожне свято. Бо завжди зʼїдають першим!

Перший салат, який підкорює усі мої святкові столи! Кращого точно не знайдете, дуже простий у приготуванні і смачний! У такій подачі салат «Ярослава» стане ідеальною святковою закускою, а ось для домашнього обіду її можна подати і в змішаному вигляді.

Поєднання інгредієнтів у цьому салаті – чудове! Ароматна копчена курка, соковитий свіжий огірочок, морква і горошок – не дивно, що у салату яскравий насичений смак. Готується салат «Ярослава» швидко, а гості ще швидше його з’їдають.

Країна Рецептів🍧 у Telegram

Інгредієнти:

  • Картопля відварена 3 шт.
  • Копчена куряче філе або стегно 300 г
  • Горошок консервований 1 б.
  • Яйця варені 4 шт.
  • Морква варена 2 шт.
  • Огірок свіжий 1 шт. (або маринований)
  • Майонез 300 г
  • Сіль за смаком

Як готувати салат «Ярослава»: :

У роз’ємну форму першим шаром салату натираю на терці відварену картоплю, солю, покриваю майонезом.

Далі копчена курка порізана кубиками, її також покриваю майонезом. Для приготування салату я взяла копчене стегенце. Можна взяти будь-яку частину копченої курочки. Ідеально підійде філе.

ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат “Роксолана” зі смаженою куркою та овочами

Наступним шаром кладу горошок і теж покриваю трохи майонезом.

Натираю на терці варені яйця і покриваю майонезом.

Натираю на  грубій терці  свіжий огірок .

Одразу на  огірок натираю і варену моркву.

Роблю сіточку із майонезу і прикрашаю горошком та зеленню.

Якщо є час, то салатик може постояти трохи в холодильнику, а вже потім знімаємо кільце форми.

ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат «Змійка» з тунцем, консервованою квасолею та овочами

Але якщо гості вже в дорозі, то можна і так ставити на стіл. Салатик дуже смачний, спробуйте обов’язково! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Салат «Ярослава»: змушена готувати на кожне свято. Бо завжди зʼїдають першим!
Запіканка з кабачками та котлетами: ви захочете готувати цю страву щодня!