Пропонуємо вашій увазі ще один цікавий рецепт для вашої кулінарної скарбнички. Салат “Роксолана” виходить дуже смачний , я приготувала один раз і ми усі закохались у цю смакоту. Він добре підходить для легкого обіду або вечері. Спробуйте і ви!
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- 300 г курячого філе
- 3 картоплі відварених
- 2 моркви відварені
- 2 маринованих огірка
- зелень, петрушка
- 150 г волоських горіхів
- 3 яйця варені
- майонез
- сіль, перець, паприка сушений часник
- 200 г граната
- 200 г твердого сиру
Як приготувати салат “Роксолана”:
Куряче філе нарізати пластинками, посипати з усіх сторін сіллю, перцем, паприкою та сушеним часником. Розігріти олію в сковорідці і обсмажити до золотистості з обох сторін.
Відварену картоплю натерти на терці і викласти по колу першим шаром салату, посолити, поперчити, полити сіточкою із майонезу.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат “Афродіта” з куркою, маринованими грибами та сиром.
Далі на терці натерти моркву, полити сіточкою із майонезу. Далі нарізати кубиками огірки, подрібнити зелень, полити сіточкою із майонезу.
Тоді викласти подрібнені горішки, охолоджену курку нарізати кубиками, полити сіточкою із майонезу.
Тепер натерти на терці варені яйця, полити сіточкою із майонезу, розрівняти майонез ложкою по цілому салаті.
Прикрасити салат тертим сиром та гранатом.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат “Чоловічі сльози” з грибами, м’ясом, сирками та корейською морквою
Тепер салат можна подавати до столу. Смачного вам! ❤