Усі, хто пробував ці омлетні рулетики , відзначають їх пікантний смак та ефектну подачу. Незважаючи на те, що страва, по суті, дуже проста, вона неодмінно порадує своїм незвичайним зовнішнім виглядом та відмінним смаком. Сир не єдиний варіант для наповнення рулету, сміливо експериментуйте з начинкою
Інгредієнти:
- 2 стебла зеленої цибулі
- 2 гілочки базиліка
- 4 яйця
- рослинна олія
- 100 гр російського сиру
- 1 зубчик часнику
- 250 гр домашнього білого сиру
- 2 гілочки петрушки
- сіль перець
Як приготувати омлетні рулетики:
Цибулю, петрушку та базилік миємо і обсушуємо. Петрушку та базилік розбираємо на листочки. Сир тремо на великій тертці. Часник очищаємо та подрібнюємо.
Цибулю та листочки петрушки дрібно нарізаємо. Яйця збиваємо вінчиком із 2 ст. л. води, додаємо половину натертого сиру, часник, цибулю та петрушку.
Готуємо начинку. Листики базиліка подрібнюємо, змішуємо з сиром, що залишився. Збиваємо міксером до утворення однорідної маси.
На середньому вогні розігріваємо сковороду діаметром 23 см, злегка змащуємо олією. Вливаємо 1/3 яєчної суміші, круговим рухом розподіляємо по всій поверхні. Готуємо 3 хв, перевертаємо на інший бік і готуємо ще 2 хв.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: 8 рецептів оригінальних тарталеток з начинками
Перекладаємо лопаткою на блюдо. Так само печемо ще 2 омлети, щоразу змащуючи сковороду невеликою кількістю рослинної олії.
Начинку рівно розподіляємо по омлету і розрівнюємо. Згортаємо омлети трубочкою, накриваємо плівкою та ставимо в холодильник.
Перед подачею омлетні рулетики нарізаємо шматочками завдовжки 2,5-3см