Щоб приготоувати такі котлети з буряка, то сам овоч найкраще запікати, але можна і відварити. В процесі натирання сік слід віджати.
Інгредієнти:
- буряк — 600 грамів;
- твердий сир — 100 грамів;
- яйце — 1 шт;
- манка — 70 грамів;
- часник — один зубчик;
- зелень — за смаком.
Як приготувати котлети з буряка:
Для початку запікаємо буряк у фользі при ста вісімдесяти градусах.
Готовому буряку даємо трохи охолонути. Після готовності очищаємо і натираємо на крупній тертці або подрібнюємо його в блендері
Тремо сир, дрібно ріжемо зелень і часник, все це додаємо в буряк.
Читайте також: Дуже смачний гарбузовий пиріг з шинкою і сиром
Вбиваємо яйце, перемішуємо і додаємо манну крупу. Формуємо невеликі котлети, далі викладаємо їх на застелене деко.
Запікайте котлети близько п’ятнадцяти хвилин при ста вісімдесяти градусах.
В процесі переверніть котлети на іншу сторону.
Спробуйте обов’язково, це смачно та корисно.