Зі звичайної картоплі можна зробити настільки смачну страву, що вона може замінити собою м’ясні котлети. Виходить так само апетитно, ситно і смачно, вам точно сподобається, і ви часто їх готуватимете.
Інгредієнти:
- картопля, 1 кг;
- яйця, 2 шт.;
- борошно, 4 ст.
- сіль перець;
- фарш, 500 г;
- цибуля, 1 шт;
- спеції;
- масло вершкове, 100 г;
- часник, 2 зубчики;
- зелень.
Як готувати котлети в шубці:
Картопля трьома на середній тертці, віджимаємо від соку і додаємо яйця, борошно, сіль і перець. Можна ще додати приправу для картоплі із ароматними травами. Фарш змішуємо з тертою цибулею та часником, солимо і перчимо, заправляємо спеціями, добре вимішуємо. Формуємо невеликі колобки.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Найсмачніше м’ясо з картоплею на сковороді
Масло вершкове (100 г) розм’якшене змішуємо з рубаним кропом, солимо, катаємо ковбаску і відправляємо в морозильну камеру на 15 хвилин. Ріжемо ковбаску шматочками за кількістю м’ясних кульок. У кожну м’ясну кульку кладемо по шматочку олії з кропом.
Кожен м’ясний колобок «одягаємо» в шубку з картопляної маси. Смажимо у великій кількості рослинної олії на середньому вогні.
Перевертаємо колобки, коли у них утворюється золота засмажена скоринка.
Викладаємо пампушки на лист, застелений пергаментом, і відправляємо в духовку запікатися 30 хвилин при температурі 170 – 180 градусів.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Картопляні зрази із зеленою цибулею
Виходить дуже смачна, ситна страва, з соковитою м’ясною начинкою, у приємному, вершковому ароматі. Правда ж виглядає апетитно? Приготуйте своїй сім’ї обов’язково таку смакоту.
Приємного вам апетиту!