Такі котлети ви ще не готували – з начинкою та в шубці

Це не котлети, а щось приголомшливе. Навіть і не думала, що зі звичайних котлет з начинкою із вершкового масла можна приготувати таку смачну страву. А верх насолоди, це піджарена і хрумка картопляна шубка.

Зі звичайної картоплі можна зробити настільки смачну страву, що вона може замінити собою м’ясні котлети. Виходить так само апетитно, ситно і смачно, вам точно сподобається, і ви часто їх готуватимете.

Інгредієнти:

  • картопля, 1 кг;
  • яйця, 2 шт.;
  • борошно, 4 ст.
  • сіль перець;
  • фарш, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • спеції;
  • масло вершкове, 100 г;
  • часник, 2 зубчики;
  • зелень.

Як готувати котлети в шубці:

Картопля трьома на середній тертці, віджимаємо від соку і додаємо яйця, борошно, сіль і перець. Можна ще додати приправу для картоплі із ароматними травами. Фарш змішуємо з тертою цибулею та часником, солимо і перчимо, заправляємо спеціями, добре вимішуємо. Формуємо невеликі колобки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Найсмачніше м’ясо з картоплею на сковороді

Масло вершкове (100 г) розм’якшене змішуємо з рубаним кропом, солимо, катаємо ковбаску і відправляємо в морозильну камеру на 15 хвилин. Ріжемо ковбаску шматочками за кількістю м’ясних кульок. У кожну м’ясну кульку кладемо по шматочку олії з кропом.

Кожен м’ясний колобок «одягаємо» в шубку з картопляної маси. Смажимо у великій кількості рослинної олії на середньому вогні.

Перевертаємо колобки, коли у них утворюється золота засмажена скоринка.

Викладаємо пампушки на лист, застелений пергаментом, і відправляємо в духовку запікатися 30 хвилин при температурі 170 – 180 градусів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Картопляні зрази із зеленою цибулею

Виходить дуже смачна, ситна страва, з соковитою м’ясною начинкою, у приємному, вершковому ароматі. Правда ж виглядає апетитно? Приготуйте своїй сім’ї обов’язково таку смакоту.

Приємного вам апетиту!

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Такі котлети ви ще не готували – з начинкою та в шубці
Запечені котлети на пекінській капусті в соусі бешамель