Як я готую пишний омлет, який не осідає після охолодження

Сьогодні, я до вас із рецептом ідеального сніданку. Такий пишний омлет виходить завжди вдалим із першого разу у всіх. Навіть недосвідчені господині, у яких омлет не завжди вдавався, можуть розраховувати на успіх. Давайте спробуємо разом!

Мій пишний омлет дуже смачний і апетитний, до того ж не осідає навіть після остигання, а готується простіше не придумаєш. Омлет – класична страва на сніданок, що складається з яєць та молока. Воно забезпечує організму необхідну кількість калорій до обіду. Найчастіше їх смажать на сковорідці – це класичний спосіб приготування. Однак можливі інші варіанти, наприклад, в духовці або мультиварці. Готують омлет із яєць, як правило, курячих. Вони мають бути кімнатної температури. Перед прожарюванням яйця обов’язково збовтують в однорідну масу. Цю страву багато хто полюбляє, адже вона готується дуже просто та швидко.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче 4 шт.
  • Сіль 0.3 ч. л.
  • Молоко 200 мл

Як готувати пишний омлет:

Беремо відповідну миску, розбиваємо яйця, додаємо щіпку солі та вливаємо молоко. Злегка збиваємо вінчиком, до піни збивати не потрібно, а тільки, щоб перемішати білок з жовтком і молоком.

Переливаємо суміш у миску і обов’язково додаємо невеликий шматочок вершкового масла.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Приголомшиві рулетики з кабачків та фаршу на сковороді

Беремо потрібну каструлю, наливаємо на дно трохи води, ставимо миску, закриваємо кришкою і ставимо на вогонь.

З моменту закипання готуємо 15 хвилин за часом, потім виймаємо миску з омлетом, проходимо по краю силіконовою лопаткою і перекладаємо на тарілку.

Омлет готовий, лишилося розрізати на порційні шматочки.

ЧИТАТИ ЩЕ: Ситний іспанський сніданок: Тортілья зі смаженою картоплею та цибулею

Смачного вам сніданку!

Оцініть статтю
( 9 оцінок, середнє 4.33 з 5 )
Світ рецептів
Як я готую пишний омлет, який не осідає після охолодження
Великодня паска на рідкому тісті без замісу руками