Відбивні зі свинини з картоплею, помідорами та сиром в духовці

Смачні і легкі в приготуванні - це саме те, що ми сьогодні будемо готувати відбивні зі свинини з картоплею, помідорами та сиром , запечені у духовці. "Стандартними" відбивними вже, напевно, нікого не здивуєш. А ось відбивні, всередині яких загорнутий сир, який буде витікати і тягнутися після приготування...навіть звучить апетитно!

Такі відбивні зі свинини з картоплею, помідорами та сиром можна приготувати не тільки себе, але і для гостей, які точно оцінять ваші старання. Для любителів сиру, це блюдо виявиться особливо смачним, адже його тут буде так багато!

Інгредієнти:

  • м’ясо – 3 шматки;
  • цибуля – 1 шт;
  • картопля відварена – 2 шт;
  • помідор – 1 шт;
  • сметана або майонез – 4 ст.л;
  • сир – 100 г;
  • сіль, перець, зелень, спеції;
  • гірчиця – 2 ч.л;
  • часник – 2 зубчики.

Як готувати відбивні зі свинини з картоплею, помідорами та сиром:

М’ясо добре відбиваємо. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями за смаком і залишаємо маринуватися. Цибулю ріжемо кільцями, помідор ріжемо тонкими кружечками.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ледачі відбивні з фаршу : смачно та швидко

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо кружальця цибулі, на них кладемо відбивні.

Змащуємо м’ясо гірчицею і викладаємо колечка помідорів. Змащуємо помідори подрібненим часником, солимо за смаком і перчимо.

Картоплю відварюємо в мундирах і тремо на середній тертці, посипаємо помідори. Картопляний шар змащуємо сметаною або майонезом.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 40 хвилин. За 5 хвилин до закінчення готування, посипаємо тертим сиром. Відбивні  подавати треба зразу після того, як витягнете із духовки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Я закохався в запечені курячі грудки. Смачно, ситно і не шкідливо

Порада: щоб м’ясо не пригоріло, деко можна накрити фольгою і за 10 – 15 хвилин до закінчення запікання, зніміть її.

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Відбивні зі свинини з картоплею, помідорами та сиром в духовці
Пісочне печиво з яблуками і родзинками за 5 хвилин! Легкий і швидкий рецепт