Дуже смачні та ситні рулетики із баклажанів з фаршем у клярі. Цей рецепт стане одним з ваших улюблених – готуються швидко та легко. Поєднання баклажанів з фаршем дуже вдале. Таку страву можна подавати на святковий стіл як закуску, а також гарячу страву на вечерю. Спробуйте приготувати таку страву, вона обов’язково сподобається. Виходить закуска на всі випадки життя
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт;
- фарш – 500 гр;
- цибуля ріпчаста – шт;
- сіль – 1,5 ч.л;
- паприка – 1 ч.л;
- коріандр – 0,5 ч. л;
- перець чорний мелений – 1,5 ч.л;;
- кінза – 20 гр;
- сметана – 200 гр;
- часник – 1 зубчик;
- яйця – 2 шт;
- борошно – 70 гр;
- рослинна олія для випікання.
Як приготувати рулетики із баклажанів з фаршем у клярі:
Нарізаємо баклажани пластинками завтовшки 5 мм. Солимо і залишаємо на 10 хвилин. Після цього промиваємо і висушуємо, тоді гіркота з баклажану піде. А баклажани стануть еластичні і буде легко скручувати рулетик.
Нарізаємо цибулю дрібно. Часник також подрібнюємо, можна пропустити через часникодавку.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Приголомшиві рулетики з кабачків та фаршу на сковороді
Змішуємо м’ясний фарш з цибулею, часником, борошном та яйцями. Також додаємо половину спецій і солі. Даємо фаршу трохи настоятися. Відразу не додавайте все борошно, щоб фарш не вийшов дуже сухий.
На пластинку баклажану кладемо підготовлений фарш і згортаємо в рулетик та скріпити зубочистками. Так робимо з усім баклажанами.
Окремо для кляру змішуємо сметану, яйця та борошно. У сковороді розігріваємо 200 мл олії. Занурюємо кожен рулет у кляр,.Для цього покласти рулетик на вилку, піднести до ємності з кляром і за допомогою ложечки полити баклажанову заготовку.
Викладаємо рулетики в добре розігріту олію. Потрібно обсмажувати баклажанні рулети до золотистого кольору зі всіх боків.
Подавайте рулетики з баклажанів у клярі теплими. Дуже смачно подавати із часниковим соусом.
Це надзвичайно смачна страва. А ще замість баклажанів можна використовувати й кабачки.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Міні рулетики зі свинини з грибами
Раду спробувати всім! ❤