Найсмачніше м’ясо з картоплею на сковороді

Дуже смачне м’ясо! Робимо м'ясо з картоплею на сковороді, а виходить немовби був великий казан на багатті Я дуже рекомендую приготувати цю страву, впевнена, що сподобається!

Таке м’ясо з картоплею на сковороді , як варіація грузинської страви оджахурі. Зазвичай для м’ясного рагу використовують казан: вважається, що тільки в ньому можна зробити м’ясо настільки ніжним, що воно буде розпадатися на волокна. Однак, цей спосіб покаже, як можливо зробити схожу страву на звичайній сковороді. Її варто взяти побільше, бо всі одразу проситимуть добавку.

Інгредієнти:

  • М’ясо – 700 г (я готувала зі свинячого ошийка)
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 4 шт . (400 г)
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль – до смаку
  • Чорний мелений перець – до смаку
  • Мелений коріандр – 1 ч.л. без гірки
  • Петрушка – невеликий пучок
  • Вершкове масло – 20 г

Як приготувати м’ясо з картоплею на сковороді:

М’ясо нарізати порційними шматочками. Обсмажити на сильному вогні до рум’яної скоринки та повної готовності.

Нарізати цибулю. На цій сковороді обсмажити цибулю 1-2 хвилини до прозорості. Перекласти цибулю до м’яса.

Картоплю розрізати на 4-6 частин, залежно від розміру. Обсмажити на вершковому маслі до готовності.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: М’ясо тушковане в червоному вині з картоплею та гарбузом

Перекласти картоплю до решти інгредієнтів.

Дрібно нарізати петрушку та часник. М’ясо, картоплю і цибулю посолити, поперчити, додати мелений коріандр, петрушку та часник.

Акуратно перемішати і подавати до столу. Дуже смачне м’ясо з картоплею вийшло. Я дуже раджу приготувати цю страву, впевнена, що вам  сподобається!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Куряче філе з солодким перцем у кисло-солодкому соусі

Смачного!

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Найсмачніше м’ясо з картоплею на сковороді
Смачний салат з корейської моркви, копченої ковбаси та кукурудзи