Салат “Лебединий пух” із пекінської капусти на святковий стіл

Смачний, ніжний і легкий салат “Лебединий пух” із пекінської капусти ,прикрасить будь-який стіл! Недаремно він має оригінальну та поетичну назву, яка повністю передає його суть та консистенцію: він виходить повітряний та м'який наче пух. Така страва обов'язково всім сподобається!

Салат Лебединий пух – смачна і дуже красива страва. Один погляд на неї, і уявляється щось ніжне, легке, невагоме. І що це, як не лебединий пух, тому назва повністю відповідає. І причому не тільки зовні, а й усередині, адже всі компоненти світлого кольору, що підтримує загальну концепцію. Інгредієнти начебто прості, але в поєднанні один з одним кожен з них розкривається по-новому.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 300 гр.
  • Картопля відварена – 2 шт.
  • Цибуля (велика) – 1 шт.
  • Яйця варені – 4 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Капуста пекінська – 300 г.
  • Майонез – 200 мл.
  • Перець та сіль за смаком

Маринад для цибулі:

  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет – 1 ст.л
  • Кип’яток – 200 мл.

Як приготувати салат лебединий пух:

Насамперед потрібно замаринувати цибулю. Для цього в нарізану цибулю кладемо цукор, оцет і заливаємо водою. Перемішали і прибираємо убік маринуватися. Цибуля повинна маринуватися мінімум хвилин 30.

На великій тертці натираємо відварену картоплю, курячі яйця. Сир натираємо на дрібній тертці. На волокна розділяємо відварене м’ясо курки. Нарізаємо верхню частину пекінської капусти. Беремо тільки ніжне та м’яке листя.

ЩЕ САЛАТ: ❤ Приголомшливо смачний салат “Курочка під снігом” на Новий рік

Починаємо формувати салат. Першим шаром викладаємо картоплю. Верх картоплі покриваємо майонезом. Далі наступним шаром викладаємо мариновану цибулю. Поступово розподіляємо її по картоплі.

На цибулю викладаємо куряче м’ясо. М’ясо змащуємо майонезом.

Наступним шаром йде куряче яйце. Яйця також змащуємо майонезом.

Потім шар тертого сиру. Зверху сиру роблю сіточку з майонезу та посипаю нарізаною пекінською капустою.

У такому вигляді відправляємо салат у холодне місце на кілька годин. Салат повинен просочитися. Далі дістаємо та прикрашаємо зернами граната. Усе салат готовий і можна подавати на стіл.

ЩЕ САЛАТ: ❤ Святковий салат з гранатом і крабовими паличками

Такий салат виходить ніжний, ситний та досить смачний. Добре підходить для закуски святкового столу.

Всім Цьом💋 і Смачного від П🍅мідорки!

Оцініть статтю
( Поки що оцінок нема )
Світ рецептів
Салат “Лебединий пух” із пекінської капусти на святковий стіл
Абрикоси в сиропі 🍑 по-королівськи на зиму