Рулетики із баклажанів 🍆 з фаршем у клярі! Простий рецепт ситної і смачної страви

Ароматні, соковиті та надзвичайно смачні рулетики з баклажанів з фаршем у клярі. Такі рулетики можна подати як гарячу закуску або основну страву. Вони чудово поєднуються з різними соусами або салатами, що дозволяє варіювати їх смак і підкреслити їхню унікальність. Такі рулетики, це чудовий вибір для святкового столу або просто для того, щоб порадувати себе та своїх близьких смачною вечерею.

Дуже смачні та ситні рулетики із баклажанів з фаршем  у клярі. Цей рецепт стане одним з ваших улюблених – готуються швидко та легко. Поєднання баклажанів з фаршем дуже вдале. Таку страву можна подавати на святковий стіл як закуску, а також гарячу страву на вечерю. Спробуйте приготувати таку страву, вона обов’язково сподобається. Виходить закуска на всі випадки життя

Інгредієнти:

  • баклажани – 2 шт;
  • фарш – 500 гр;
  • цибуля ріпчаста – шт;
  • сіль – 1,5 ч.л;
  • паприка – 1 ч.л;
  • коріандр – 0,5 ч. л;
  • перець чорний мелений – 1,5 ч.л;;
  • кінза – 20 гр;
  • сметана – 200 гр;
  • часник – 1 зубчик;
  • яйця – 2 шт;
  • борошно – 70 гр;
  • рослинна олія для випікання.

Як приготувати рулетики із баклажанів з фаршем у клярі:

Нарізаємо баклажани пластинками завтовшки 5 мм. Солимо і залишаємо на 10 хвилин. Після цього промиваємо і висушуємо, тоді гіркота з баклажану піде.  А баклажани стануть еластичні і буде легко скручувати рулетик.

Нарізаємо цибулю дрібно. Часник також подрібнюємо, можна пропустити через часникодавку.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Приголомшиві рулетики з кабачків та фаршу на сковороді

Змішуємо м’ясний фарш з цибулею, часником, борошном та яйцями. Також додаємо половину спецій і солі. Даємо фаршу трохи настоятися. Відразу не додавайте все борошно, щоб фарш не вийшов дуже сухий.

На пластинку баклажану кладемо підготовлений фарш і згортаємо в рулетик та скріпити зубочистками. Так робимо з усім баклажанами.  

Окремо для кляру змішуємо сметану, яйця та борошно. У сковороді розігріваємо 200 мл олії. Занурюємо кожен рулет у кляр,.Для цього покласти рулетик на вилку, піднести до ємності з кляром і за допомогою ложечки полити баклажанову заготовку.

Викладаємо рулетики в добре розігріту олію. Потрібно обсмажувати баклажанні рулети до золотистого кольору зі всіх боків.

Подавайте рулетики з баклажанів у клярі теплими. Дуже смачно подавати із часниковим соусом.

Це надзвичайно смачна страва. А ще замість баклажанів можна використовувати й кабачки.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Міні рулетики зі свинини з грибами

Раду спробувати всім! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Рулетики із баклажанів 🍆 з фаршем у клярі! Простий рецепт ситної і смачної страви
Крабовий салат “Дракон” з яблуком і плавленим сиром на новорічний стіл