Цей десерт робиться не з Маскарпоне, як у класичному рецепті. Тірамісу по-новому з шоколадною начинкою у заварному кремі готується дуже просто і не потребує багато часу. Бісквітні палички соковиті, добре просочені. Крем пишний, із смаком шоколаду та ароматом ванілі.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- бісквітне печиво савоярді 250гр
молоко (для печива) 200мл
Для крему:
- 1 літр молока
- пачка ванільного пудингу 120гр
- 120 г цукру
- есенція ванільна 10 мл
Начинка:
- 180 г чорного шоколаду
- 60 г вершкового масла
- 150 г вершкового сиру
- 20 г какао
Як готувати тірамісу по-новому :
Змочити печиво в молоці і викласти на дно форми.
В молоко добавляєм цукор, ванільну есенцію та порошок пудингу. Все перемішуємо і доводимо до кипіння. Виходить густий заварний крем але без масла.
Охолодженим пудингом вкриваємо бісквітне печиво.
ЩЕ ДЕСЕРТИК: ❤ Кавове желе як альтернатива еспресо за японським рецептом
Дайте шоколаду та маслу розтанути в мікрохвильовці або на водяній бані.
Потім змішати шоколад з вершковим сиром. Буде шоколадний крем для кульок.
Шоколадний крем весь перекладаєм у кондитерській мішок і викладаєм його у пудинг.
Робимо це на рівній відстані один від одного невеликими кульками по всій поверхні. Приблизно по столовій ложці.
Зверху на ванільний пудинг знов викладаємо змочене в молоці печиво савоярді.
. Тепер ставимо десерт в холодильник на 2 години. Через ситечко покриваємо верх тірамісу какао.
Тепер можна відрізати шматочок , самому спробувати та пригощати друзів.
ЩЕ ДЕСЕРТИК: ❤ Торт без випічки з йогурту з ананасом
Вийшло не тільки гарно а ще й смачно! ❤
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!