Тірамісу по-новому з шоколадною начинкою у заварному кремі

У вас вже слинки течуть? Тож давайте разом приготуємо цей розкішний тірамісу по-новому з шоколадною начинкою у заварному кремі. Можу без перебільшення сказати: «Смачно! Дуже смачно!" Такий варіант легкий і менш калорійний, порівняно з класичним Цей десерті неймовірно апетитний на вигляд і не вдарить по сімейному бюджету і неодмінно сподобається всім любителям ніжних на смак десертів. Спробуйте!

 Цей десерт робиться не з Маскарпоне, як у класичному рецепті. Тірамісу по-новому з шоколадною начинкою у заварному кремі готується дуже просто і не потребує багато часу. Бісквітні палички соковиті, добре просочені. Крем пишний, із смаком шоколаду та ароматом ванілі.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

 

Інгредієнти:

  • бісквітне печиво савоярді 250гр
    молоко (для печива) 200мл

Для крему:

  • 1 літр молока
  • пачка ванільного пудингу 120гр
  • 120 г цукру
  • есенція ванільна 10 мл

Начинка:

  • 180 г чорного шоколаду
  • 60 г вершкового масла
  • 150 г вершкового сиру
  • 20 г какао

Як готувати тірамісу по-новому :

Змочити печиво в молоці і викласти на дно форми.

В молоко добавляєм цукор, ванільну есенцію та порошок пудингу. Все перемішуємо і доводимо до кипіння. Виходить густий заварний крем але без масла.

Охолодженим пудингом вкриваємо бісквітне печиво.

ЩЕ ДЕСЕРТИК: ❤ Кавове желе як альтернатива еспресо за японським рецептом

Дайте шоколаду та маслу розтанути в мікрохвильовці або на водяній бані.

Потім змішати шоколад з вершковим сиром. Буде шоколадний крем для кульок.

Шоколадний крем весь перекладаєм у кондитерській мішок  і  викладаєм його у пудинг.

Робимо це на рівній відстані один від одного невеликими кульками по всій поверхні. Приблизно по столовій ложці.

Зверху на ванільний пудинг знов викладаємо змочене в молоці печиво савоярді.

. Тепер ставимо десерт в холодильник на 2 години. Через ситечко покриваємо верх  тірамісу какао.

Тепер можна відрізати шматочок , самому спробувати та пригощати друзів.

ЩЕ ДЕСЕРТИК: ❤ Торт без випічки з йогурту з ананасом

Вийшло не тільки гарно а ще й смачно! ❤

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Тірамісу по-новому з шоколадною начинкою у заварному кремі
Смажені пампушки з абрикосами – пухкі як хмаринка та смачні як мед