З рецепта входить близько 6 великих млинців, які я заливаю ванільним соусом, що у свою чергу робить їх не сухими та жорсткими, а м’якими всередині та зовні. Після запікання у вас вийдуть не тільки налисники з сиром запечені у вершках , а і легкий пудинг, який ідеально поєднується з млинцями!
Інгредієнти:
Тісто для млинців:
- 2 яйця
- 2 склянки борошна
- 1 стакан молока
- 1 склянка газованої води
- щіпка солі
Сирна маса:
- 500 г домашнього протертого сиру, або сиркової маси
- 2 жовтки
- 2 столові ложки цукрової пудри
- 32 г ванільного цукру
- додатково 1 столова ложка апельсинової цедри
Заливка ванільна:
- 200 мл збитих вершків 30%
- 3 яйця
- 1 столова ложка цукрової пудри
- 32 г цукру з ваніллю
- 1 столова ложка апельсинової цедри
Як готувати налисники з сиром запечені у вершках :
У миску кладемо всі інгредієнти для тіста. Ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Маковий пиріг з сиром – дуже смачна і проста випічка до чаю
Смажимо млинці з обох сторін на розігрітій сковороді, на чайній ложці олії.
Інгредієнти для сирної маси перемішуємо виделкою до утворення однорідної маси.
Млинці, фаршировані сиром, збираємося в трубочку, а потім укладаємо їх в форму.
Спочатку збиваємо трохи вершків, потім додаємо яйця, цукрову пудру і ванілін. Масою заливаємо млинці.
Посипаємо апельсиновою цедрою. Випікати близько 22-25 хвилин при температурі 180ºC.
Смачного!