Налисники з сиром запечені у вершках

На цей раз у мене для вас королівський рецепт серед млинців! Налисники з сиром запечені у вершках - чудова пропозиція для десерту . Вони дуже прості та легкі у приготуванні. Простіше кажучи, це найкращі солодкі млинці, які я коли-небудь їла.

З рецепта входить близько 6 великих млинців, які я заливаю ванільним соусом, що у свою чергу робить їх не сухими та жорсткими, а м’якими всередині та зовні. Після запікання у вас вийдуть не тільки налисники з сиром запечені у вершках , а і легкий пудинг, який ідеально поєднується з млинцями!

Інгредієнти:

Тісто для млинців:

  • 2 яйця
  • 2 склянки борошна
  • 1 стакан молока
  • 1 склянка газованої води
  • щіпка солі

Сирна маса:

  • 500 г домашнього протертого сиру, або сиркової маси
  • 2 жовтки
  • 2 столові ложки цукрової пудри
  • 32 г ванільного цукру
  • додатково 1 столова ложка апельсинової цедри

Заливка ванільна:

  • 200 мл збитих вершків 30%
  • 3 яйця
  • 1 столова ложка цукрової пудри
  • 32 г цукру з ваніллю
  • 1 столова ложка апельсинової цедри

Як готувати налисники з сиром запечені у вершках :

У миску кладемо всі інгредієнти для тіста. Ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Маковий пиріг з сиром – дуже смачна і проста випічка до чаю

Смажимо млинці з обох сторін на розігрітій сковороді, на чайній ложці олії.

Інгредієнти для сирної маси перемішуємо виделкою до утворення однорідної маси.

Млинці, фаршировані сиром, збираємося в трубочку, а потім укладаємо їх в форму.

Спочатку збиваємо трохи вершків, потім додаємо яйця, цукрову пудру і ванілін. Масою заливаємо млинці.

Посипаємо апельсиновою цедрою. Випікати близько 22-25 хвилин при температурі 180ºC.

Смачного!

Оцініть статтю
( 3 оцінки, середнє 4.33 з 5 )
Світ рецептів
Налисники з сиром запечені у вершках
Салат “Курочка під осінньою шубою”. Мій улюблений салат в сезон грибів