А ви готували булочки «Зебра»? М’які, повітряні і дуже красиві двоколірні булочки з шоколадною начинкою

Всі дивуються моїм булочкам. Булочки «Зебра» - просто чарівні, м'які як пух, ніжні і шоколадні! Двоколірні домашні булочки з шоколадною начинкою змащені ванільним цукровим сиропом, виходять м'якими, повітряними, ароматні, смачні і дуже красиві. Невагомі в руках і просто тануть у роті, спробуйте приготувати!

Шукаєте якусь смачну новинку, якою могли б порадувати свою родину? У такому разі, можливо, маємо для вас підказку! Сьогодні разом приготуємо фантастичні двоколірні булочки «Зебра» з шоколадною начинкою, які сподобаються всій родині. Приготувати цю смакоту дуже просто завдяки доданому фоторецепту .

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Складові:

  • 630 г борошна
  • 7 г дріжджів
  • 300 мл молока
  • 60 г цукру
  • дрібка солі
  • 2 яйця
  • 60 г розтопленого масла
  • 50 г какао
  • 50 г м’якого масла

Начинка:

  • гіркий шоколад 100 гр

Сироп для змащування :

  • ванільний екстракт 1 ч.л. або 1 стручок ванілі
  • цукор 100 г
  • вода 75 мл

Як приготувати булочки «Зебра»:

Почнемо з того, що змішаємо молоко, цукор і дріжджі.

Додаємо яйця і розтоплене масло. Ретельно перемішуємо.

Потім додаємо борошно і розпушувач.

ЩЕ БУЛОЧКИ: ❤ Булочки завитушки з начинкою із журавлини

Вимішуємо гарне гладке тісто, яке ділимо на 2 частини.

Першу частину тіста змішаємо з какао.

Ретельно все замішуємо.

Звичайне тісто і какаове тісто залишаємо на 60 хвилин під харчовою плівкою.

Після закінчення часу розкачайте какаове тісто на присипаному борошном качалку.

Розділіть на 8 однакових прямокутників.

Потім наріжте їх на невеликі смужки і змастіть м’яким маслом. Звичайне тісто також розкачайте і наріжте на 8 однакових частин.

Прямокутник зі звичайного тіста покладемо на шоколадний прямокутник.

На тісто кладемо кілька шматочків гіркого шоколаду і починаємо скручувати.

Викладаємо на деко і залишаємо під рушником на 20 хвилин.

Потім змащуємо яйцем.

Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин. Після випікання і охолодження змащуємо цукровим сиропом.

ЩЕ БУЛОЧКИ: ❤ Найсмачніші булочки-рогалики з вареним згущеним молоком

Покажу, які вони всередині. Невагомі, на дотик м’які. Глибока шоколадна нотка і сироп з ваніллю – це щось!

Обов’язково приготуйте здобні двоколірні булочки з какао і ванільним сиропом. Всім смачного ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
А ви готували булочки «Зебра»? М’які, повітряні і дуже красиві двоколірні булочки з шоколадною начинкою
Смачний салат з корейської моркви, копченої ковбаси та кукурудзи