Дуже смачні хрусткі біляші на молоці

Ви знаєте, що дуже смачні виходять біляші на молоці. Їх сміливо можна приготувати на роботу для перекушування або просто так до чаю. Особливо вони смачні теплими з гарною хрусткою скоринкою. Щоб на другий день випічка залишилася смачною, її потрібно накрити харчовою плівкою.

Для приготування біляшів підійде не тільки свинячий фарш, але й курячий або взагалі змішаний з яловичини та свинини у рівних пропорціях. Смажити біляші на молоці слід обов’язково в достатній кількості рослинної олії та краще, щоб вона була без вираженого запаху.

Інгредієнти:

  • Молоко – 0,5 склянки
  • Борошно – 150-200 грам
  • Сіль – 1/2 чайні ложки (+ 1 щіпка в тісто)
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Цукор – 1 щіпка
  • Дріжджі – 0,5 чайних ложки
  • Олія – ​​150 мл

Як приготувати біляші на молоці?

Підготуйте інгредієнти. У миску всипте сіль, цукор, сухі дріжджі. Влийте тепле молоко. Додати борошно. Замісити тісто. Залиште його на годину в теплому місці, а коли воно підніметься, обімніть його рукою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:  Повітряні булочки з м’ясною начинкою – все геніально просто

До фаршу додайте перекручену на м’ясорубці цибулю, потім на смак сіль і перець чорний мелений. Дуже добре його перемішайте. Тісто розділіть на рівні шматочки. Кожен трохи притисніть, викладіть м’ясний фарш. Сформуйте біляш, зібравши всі кінці до центру і добре скріпивши їх. Потім придавіть біляш.

У казанку розігрійте олію. Викладіть підготовлені біляші. Смажте їх на помірному вогні до красивої та рум’яної скоринки з усіх боків.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Повітряні булочки з м’ясною начинкою все геніально просто

Готові біляші викладіть на блюдо і відразу подайте до столу.

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Дуже смачні хрусткі біляші на молоці
Саме час готувати пікантну закуску. В’ялені сливи з перцем та часником на зиму