Пишні та ситні коржі на кефірі з ковбасою за зеленою цибулею. Кращого сніданку і не придумаєш

Найсмачніші коржі на кефірі з ковбасою швидкого приготування - із серії "миттєво і смачно". Усі інгредієнти , як правило, є в наявності завжди. З начинкою можна експериментувати нескінченно, на різний смак - м'ясо, риба, сир, морепродукти, овочі або фрукти. До кефірного тіста підійде все. Розмір і кількість коржів із цього тіста ви визначайте для себе самі, я приготувала 2 ситні, великі коржі.

Ці коржі на кефірі з ковбасою та цибулькою виходять ідеальними .Рецепт для тих, хто полюбляє швидку і не складну випічку. Коржі ідеально підходять для сніданку або вечері, зручно брати з собою в дорогу і на пікнік. Ковбасу можна замінити шинкою, сосисками або сардельками, дуже смачно виходить із сервелатом, грибами, курячою грудкою, з яйцями і зеленню, із сиром тощо.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Кефір – 250 мл
  • сіль – 1/3 ч.л
  • цукор – 1 ч.ложка
  • яйце – 1 шт.
  • зелена цибуля – 1 стебло
  • ковбаса – 150 г
  • борошно – 180 г
  • розпушувач – 1 ч.ложка
  • олія для обсмажування

Як приготувати коржі на кефірі з ковбасою:

Виливаємо в миску кефір, всипаємо сіль, цукор. Перемішуємо.

Додаємо яйце, зелену цибулю, нарізану кубиками ковбасу. Все змішуємо.

ЩЕ КОРЖІ : ❤ Смачно – не означає складно! Готую хачапурі за 10 хвилин на кефірі без дріжджів

Всипаємо борошно та розпушувач. Замішуємо тісто.

Розігріваємо на сковороді олію, діаметр моєї сковорідки 20 см.

Розділяємо тісто на 2 частини і з даної маси виходять 2 коржі.

Обсмажуємо з двох сторін до готовності. Коржа на кефірі вже готові до споживання. Подавати їх можна з чим завгодно. Це може бути сметана, йогурт, соєвий соус чи кетчуп. Вибирайте що кому подобається. Доречним буде салат з овочів або просто овочева нарізка.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Запечені млинці із смачною начинкою – ситна вечеря для всієї родини

Гарного і тихого вам ранку та смачного сніданку! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Пишні та ситні коржі на кефірі з ковбасою за зеленою цибулею. Кращого сніданку і не придумаєш
Як приготувати соус із червоної смородини до м’яса на зиму