Ці коржі на кефірі з ковбасою та цибулькою виходять ідеальними .Рецепт для тих, хто полюбляє швидку і не складну випічку. Коржі ідеально підходять для сніданку або вечері, зручно брати з собою в дорогу і на пікнік. Ковбасу можна замінити шинкою, сосисками або сардельками, дуже смачно виходить із сервелатом, грибами, курячою грудкою, з яйцями і зеленню, із сиром тощо.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Кефір – 250 мл
- сіль – 1/3 ч.л
- цукор – 1 ч.ложка
- яйце – 1 шт.
- зелена цибуля – 1 стебло
- ковбаса – 150 г
- борошно – 180 г
- розпушувач – 1 ч.ложка
- олія для обсмажування
Як приготувати коржі на кефірі з ковбасою:
Виливаємо в миску кефір, всипаємо сіль, цукор. Перемішуємо.
Додаємо яйце, зелену цибулю, нарізану кубиками ковбасу. Все змішуємо.
ЩЕ КОРЖІ : ❤ Смачно – не означає складно! Готую хачапурі за 10 хвилин на кефірі без дріжджів
Всипаємо борошно та розпушувач. Замішуємо тісто.
Розігріваємо на сковороді олію, діаметр моєї сковорідки 20 см.
Розділяємо тісто на 2 частини і з даної маси виходять 2 коржі.
Обсмажуємо з двох сторін до готовності. Коржа на кефірі вже готові до споживання. Подавати їх можна з чим завгодно. Це може бути сметана, йогурт, соєвий соус чи кетчуп. Вибирайте що кому подобається. Доречним буде салат з овочів або просто овочева нарізка.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Запечені млинці із смачною начинкою – ситна вечеря для всієї родини
Гарного і тихого вам ранку та смачного сніданку! ❤