Швидкі мариновані кабачки з болгарським перцем, часником та зеленью. У сезон готую щотижня

Ці неймовірні мариновані кабачки хочеться їсти щодня! Рясний урожай кабачків це привід наготувати з них безліч страв. Але найчастіше все обмежується оладками, рагу чи ікрою. Збережіть рецепт цієї приголомшливої швидкої закуски з кабачків. Така пікантна страва сподобається вашим рідним і друзям.

Пропоную вам приготувати незвичайний салат — швидкі мариновані кабачки. Якщо ви любителів кабачків, то перед початком їхнього сезону обов’язково візьміть до уваги цей рецепт неймовірно смачних кабачків. Спробуйте і ви приготувати їх на вечерю.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти :

  • кабачки – 4 шт.;
  • вода – 1 л;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • петрушка – 1 пучок;
  • часник – 5 зуб.;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • червоний гострий перець – 0,3 ч. л.;
  • мед – 50 г;
  • яблучний оцет – 3 ст. л.;
  • олія – 100 мл

Як приготувати мариновані кабачки:

Нарізаємо кабачки на невеликі брусочки, з молодих плодів не знімаємо шкірку. У сотейнику розігріваємо підсолену воду, доводимо до кипіння.

Викладаємо в окріп кабачки, варимо на середньому вогні до закипання. Після приготування виймаємо шумівкою та даємо охолонути. Далі нарізаємо дрібними кубиками очищений болгарський перець.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Кабачковий рулет: як простий овоч стає головною стравою на столі закусок

Подрібнюємо пучок петрушки, натираємо зубчики часнику. Змішуємо в одній мисці болгарський перець, петрушку, часник із сіллю та червоним перцем. Додаємо в суміш оцет та мед, ретельно перемішуємо.

Викладаємо у форму для запікання половину кабачків.

На кабачки кладемо частину зелені із болгарським перцем. Накриваємо цей шар залишками кабачків. На кабачковий шар додаємо шар петрушки та перцю.

На сковороді розігріваємо олію, поливаємо нею овочеву масу.  Накриваємо форму харчовою плівкою, залишаємо на 20 хвилин.

Замінити яблучний оцет можна лимонним соком або 9% оцтом.

Також можна використати виноградний оцет.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ: ❤ Святкові страви із кабачків – шість нових та оригінальних рецептів

Смачна страва готова і її можна подавати до столу.❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Швидкі мариновані кабачки з болгарським перцем, часником та зеленью. У сезон готую щотижня
Яєчний салат у профітролях до Великодня