Манник із капустою на кефірному тісті. Дуже смачна і проста страва з доступних продуктів

Сьогодні покажу, як я готую манник із капустою. Він один із найпростіших у приготуванні бюджетних пирогів .Випічка виходить соковитою і ніжною на смак. Несолодкий манник приємно здивує своїм смаком і ароматом ваших домочадців. Приготувати пиріг зовсім нескладно, впорається навіть недосвідчена господиня. Продукти найпростіші та найдоступніші. Спробуйте приготувати - це смачно!

Ніжний, повітряний та бюджетний манник із капустою можна приготувати буквально за пів години. І для нього вам знадобляться найдоступніші та найдешевші продукти. Такий пиріг стане чудовим сніданком, вечерею, перекусом для дитини до школи чи дорослого. Капусту використовуйте молоду, саме з такою капустою він виходить ніжним і соковитим. Якщо у вас капуста зимових сортів, то раджу її трохи протушкувати, відварити або приготувати на пару. Приготувати її до напівготовності.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • 350 мл кефіру
  • 200 г манної крупи
  • 500 г молодої капусти
  • зелена цибуля, кріп
  • сіль, перець
  • 3 варених яйця
  • 2 яйця
  • 40 г розтопленого вершкового масла
  • 2 ст. л. олії
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 1 ст. л. сметани для змащення

 Як приготувати манник із капустою:

В миску виливаємо кефір, висипаємо манну крупу, перемішуємо віночком до однорідності. Дати постояти 15-20 хвилин.

Капусту дрібно нашинкувати. Нарізати зелену цибулю та кріп. Все покласти в окремо миску, додати сіль та перець на (свій) смак.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Фарширована молода капуста! Тепер готую тільки так: смачно, просто та ефектно

Добре перемішуємо та переминаємо руками.

В кефірну суміш додаємо 2 сирих яйця, розтоплене вершкове масло, олію, перемішуємо. Всипаємо розпушувач та сушений часник.

Додаємо капусту та варені яйця, перемішуємо.

Форму для випічки застелити пергаментом, змастити олією і вилити капустяну масу. Випікати манник з капустою 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Капустяні чебуреки без тіста з молодої капустки

Змастити манник із капустою сметаною і відправити ще на 2 хвилини в духовку. Дати постояти у формі 15 хвилин і можна подавати до столу. Капустяний манник дуже смачний у теплому вигляді зі сметаною або соусом. Смачного! ❤

Оцініть статтю
( Поки що оцінок нема )
Світ рецептів
Манник із капустою на кефірному тісті. Дуже смачна і проста страва з доступних продуктів
Кабачковий рулет: як простий овоч стає головною стравою на столі закусок