Смачна домашня буженина має неймовірний смак і соковитість, хрумку скоринку та чудовий аромат. Ніяка магазинна ковбаса не зрівняється з цим власноруч зробленим м’ясним вибором. Для приготування домашньої шинки потрібен абсолютний мінімум інгредієнтів і трішки часу. Готується така страва легко, а результат виходить чудовим. Гарантую, що шматочок ароматної буженини захотять скуштувати навіть ті, хто м’ясними виробами не захоплюється. Виходить вона завжди дуже смачною, дуже м’якою і ароматною. На кожен день і на будь-яке свято це відмінний варіант м’яса для всієї родини!
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- шия свиняча, 1200 кг;
- вода, 3 л;
- цибульне лушпиння, 100 г;
- сіль, 2 – 3 ст.л;
- часник, лавровий лист, перець.
Як готується смачна домашня буженина:
Змішуємо всі спеції. Можна взяти не тільки перераховані, але і свої улюблені.
М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, обв’язуємо ниткою.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Соковита буженина зі свинини в гірчично-часниковому маринаді запечена у фользі
Укладаємо м’ясо в каструлю, додаємо воду, сіль і спеції, часник, лавровий лист і всі прянощі за смаком.
Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1.40 хвилин. Охолоджуємо м’ясо в бульйоні, потім виймаємо і просушуємо паперовими рушниками.
Змішуємо будь-які спеції і подрібнений через прес часник, ароматні трави і натираємо шматок м’яса.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Домашня шинка по спрощеному рецепту із свинини та курки
Обмотуємо його пергаментом і відправляємо на ніч в холодильник. На наступний день отримуємо дуже смачну закуску, яку ріжемо нарізкою і подаємо до столу.
Друзі, я маю до Вас прохання🙌, хто бачить мій допис залиште хоч смайлик у коментарі, щиро дякую😘❤️❤️❤️