Такі відбивні зі свинини з картоплею, помідорами та сиром можна приготувати не тільки себе, але і для гостей, які точно оцінять ваші старання. Для любителів сиру, це блюдо виявиться особливо смачним, адже його тут буде так багато!
Інгредієнти:
- м’ясо – 3 шматки;
- цибуля – 1 шт;
- картопля відварена – 2 шт;
- помідор – 1 шт;
- сметана або майонез – 4 ст.л;
- сир – 100 г;
- сіль, перець, зелень, спеції;
- гірчиця – 2 ч.л;
- часник – 2 зубчики.
Як готувати відбивні зі свинини з картоплею, помідорами та сиром:
М’ясо добре відбиваємо. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями за смаком і залишаємо маринуватися. Цибулю ріжемо кільцями, помідор ріжемо тонкими кружечками.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ледачі відбивні з фаршу : смачно та швидко
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо кружальця цибулі, на них кладемо відбивні.
Змащуємо м’ясо гірчицею і викладаємо колечка помідорів. Змащуємо помідори подрібненим часником, солимо за смаком і перчимо.
Картоплю відварюємо в мундирах і тремо на середній тертці, посипаємо помідори. Картопляний шар змащуємо сметаною або майонезом.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 40 хвилин. За 5 хвилин до закінчення готування, посипаємо тертим сиром. Відбивні подавати треба зразу після того, як витягнете із духовки.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Я закохався в запечені курячі грудки. Смачно, ситно і не шкідливо
Порада: щоб м’ясо не пригоріло, деко можна накрити фольгою і за 10 – 15 хвилин до закінчення запікання, зніміть її.