Оладки або ліниві пиріжки з фаршем – чудова заміна іншим стравам із тіста з м’ясною начинкою, розкачувати тісто не треба, все робиться дуже швидко, до того ж дуже смачно. Фарш для начинки можете використовувати будь-який, у мене – змішаний (курка + свинина). Якщо боїтеся, що вони не приготуються за цей час, зменшіть вогонь і готуйте їх під кришкою.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- соняшникова олія – 50 мл;
- цибуля – 2 шт.;
- фарш – 400 г;
- сіль – 1 ч.л.;
- кефір – 300 мл;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – 1 ст.л.;
- сода – 1 ч.л.;
- борошно – 250 г;
- зелена цибуля – пучок.
Як готувати ліниві пиріжки з фаршем:
Для начинки в сковороді з олією обсмажуємо цибулю, заздалегідь нарізану пір’ям. Викладаємо до золотистої цибулі фарш, солимо і ретельно перемішуємо. Обсмажуємо фарш до готовності.
В окрему миску виливаємо кефір, розбиваємо яйце, половину ложки солі та цукор. Висипаємо в кефір соду і ретельно перемішуємо.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Картопляні пиріжки з куркою готую дуже часто : смачно, ситно та недорого
Висипаємо борошно в кефір і замішуємо тісто. Охолоджений фарш з цибулею кладемо в тісто. Шаткуємо зелену цибулю і теж викладаємо в тісто, перемішуємо.
У сковороді на олії обсмажуємо невеликі порції тіста з обох боків до золотистої скоринки.
При бажанні, коли пиріжки перевернете, то можна накрити їх кришкою.
Ось такі гарні та рум’яні виходять ці прості та швидкі пиріжки з фаршем.
Цей рецепт лінивих пиріжків точно стане вашим улюбленим, якщо ви не можете довго займатися приготуванням.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Картопляні зрази з м’ясною начинкою та грибною підливою
Подавати можна зі сметаною або з любим любимим соусом. Всім смачного 💙💛