Хочу поділиться рецептом м’якого яблучного печива, яке виходить шалено ароматним і смачним. Готується швидко і при цьому отримуємо велику порцію смаколиків до чаю. Готується пісочне печиво з яблуками і родзинками дуже швидко і просто. До речі, за бажання родзинки можна замінити будь-якими горіхами або цукатами. І ще добавити кориці , тоді печиво набуває неймовірного аромату.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне 340 гр
- Цукор-пісок 100 гр
- Масло вершкове 100 гр
- Яйце куряче 2 шт
- Розпушувач 1.5 ч.л
- Ванільний цукор 8 гр
- Сіль 1 дрібка
- Яблука 2 шт (200 гр без шкірки)
- Ізюм 50 гр
Як спекти пісочне печиво з яблуками і родзинками:
М’яке вершкове масло кімнатної температури кладемо в глибоку миску. Додаємо цукор, ванільний цукор, дрібку солі та перемішуємо лопаткою до однорідного стану. Додаємо 2 яйця і перемішуємо вінчиком до однорідності.
У тісто додаємо розпушувач і борошно. Замішуємо за допомогою лопатки м’яке пісочне тісто.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Готуємо смачне сирне печиво “Косички” по простому і швидкому рецепту
Тісто в результаті виходить дуже м’яким, борошна більше додавати не потрібно.
Очищені від шкірки яблука нарізаємо кубиками.
Додаємо нарізані яблука і заздалегідь промиті та просушені родзинки в тісто і перемішуємо так, щоб усі шматочки яблук були покриті тістом.
Деко застеляємо пергаментним папером і за допомогою двох ложок викладаємо шматочки тіста на деко на невеликій відстані один від одного.
Випікаємо печиво з яблуками в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці протягом 25-30 хвилин.
ЩЕ ПЕЧИВО: ❤ Ніжне бісквітне печиво з маком та апельсиновим джемом
Печиво охолоджуємо, а перед подачею до столу за бажанням його присипаємо цукровою пудрою. А які ж вони смачні та ароматні! Спробуйте обов’язково приготувати для своєї родини! Всім смачного 💙💛