Улюблені котлети мого чоловіка – ділюся усіма секретами

Отакі смачні, м'які та соковиті котлети , мій чоловік готовий їсти хоч кожний день. І хоча кожна господиня має свій власний рецепт котлет, я все одно буду вам рекомендувати спробувати і цей хоча б раз. Я поділюсь з вами своїми секретами і впевнена, що ці котлетки вам сподобаються також, адже вони дуже ароматні , соковиті, ніжні та смачні.

Рецепт ідеальних котлет має кожна господиня. Одні додають у фарш майонез, інші – вершкове масло, треті вважають, що секрет соковитості котлет – у правильній обробці цибулі. При цьому, нерідко всі готують для своїх сімей один і той самий рецепт постійно. Тобто, багато жінок не хочуть експериментувати і пробувати щось нове. Ймовірно, кимось керує страх того, що котлети вийдуть несмачними. Хтось вважає свій рецепт котлет настільки ідеальним, що той не потребує доопрацювань. Але, все ж варто піддаватися експериментам, зокрема й у плані готування їжі. Я із великим задоволенням поділюсь з вами рецептом, як приготувати смачні і соковиті котлети.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

 

Інгредієнти :

  • м’ясо – 1 кг м’яса;
  • сухий білий хліб – 200 г;
  • молоко – 200 мл;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • часник – 1-2 зубчика;
  • сіль – ½ ч. л;
  • перець чорний мелений – ⅓ ч. л.
  • масло для жарки
  • вершкове масло 50 гр

Як приготувати котлети:

Нарізаємо м’ясо жирної свинини на невеликі шматочки. Аналогічно нарізаємо ріпчасту цибулю, ділимо надвоє зубчик часнику.

Рвемо хліб і заливаємо його молоком, даємо набрякнути.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Котлети економні з сюрпризом готую частіше ніж звичайні

Пропускаємо через м’ясорубку м’ясні шматочки, цибулю та часник. В останню чергу пропускаємо через м’ясорубку набряклий хліб. Головне його не віджимати. І це перший секрет. А другий – це те, що у фарш не кладемо яйця.

Посипаємо фарш сіллю та чорним меленим перцем. Руками змішуємо всі перемелені в м’ясорубці компоненти, ретельно відбиваємо. І це буде третім секретом. Відбивати треба добре.

Ліпимо з фаршу великі котлетки продовгуватої форми.

У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо заготовки з обох боків до золотистого кольору.

Перекладаємо котлети у форму для запікання. Зверху кладемо на котлети шматочки вершкового масла – і це буде ще одним моїм секретом. Накриваємо їх фольгою і відправляємо в духовку за 160 градусів на 20 хвилин.

ЩЕ КОТЛЕТИ: ❤ «Хлібні» котлети, як соковитий шніцель – у чому секрет?

Подавати такі прості  але дуже смачні котлетки  най краще з картопляним пюре або з салатом. Смачних вам котлеток та хорошого настрою, Перемога буде за нами! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Улюблені котлети мого чоловіка – ділюся усіма секретами
Млинці на кефірі з маковою начинкою