Булочки рогалики з вишнями🍒 з дріжджового тіста

Сьогодні ми приготуємо дуже смачні, пухнасті, просто невагомі булочки рогалики з вишнями .Така випічка підкорить кожного, хто спробує її. Неймовірний смак, дивовижний аромат та дуже гарний вигляд роблять ці булочки ідеальними. Обов'язково спробуйте їх приготувати. Вишню в начинку можна використовувати будь-яку, і через те, такі булочки можна пекти цілий рік.

Тісто таке пухнасте, м’яке, 25 хвилин вони в мене випікалися. Повітряні булочки рогалики з вишнями , чудові та ніжні. Мене питали у фейсбуці чи можна замінити сухе молоко чимось іншим? Якщо ви заміните сухе молоко або не додасте, буде зовсім інший смак. Із сухим молоком вони ніжніші й ароматніші.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • 250 мл. теплого молока
  • 150 гр. цукру
  • 2 яйця
  • 8 гр. (2 ч.л) дріжджів
  • 30 гр. сухого молока
  • 1/2 ч. л. солі
  • 100 мл теплої води
  • 700 гр. борошна
  • 1/4 ч. л. ваніліну
  • 40 гр. вершкового масла

Як приготувати булочки рогалики з вишнями :

У теплу воду я висипаю дріжджі, цукру трошки, приблизно чайну ложку, трохи борошна, також приблизно чайну ложку, розмішаю, щоб активувалися дріжджі, поки залишу. У борошно я висипаю сухе молоко, дрібку солі, приблизно 1/4 чайної ложки, і також 1/4 чайної ложки ваніліну, відставляю в сторону.

У миску для тіста виливаю яйця, висипаю цукор, що залишився, добре розмішаю, виливаю тепле молоко, дріжджі, що підійшли, висипаю борошно, але не все, а поступово, як я зазвичай це роблю, якщо буде потрібно, додам більше. Викладаю м’яке вершкове масло, висипаю борошно, що залишилося, і замішую м’яке тісто. У міру потреби, борошна ще додам.

ЩЕ БУЛОЧКИ: ❤ Смачні пухові пиріжки — ви закохаєтеся в це тісто, пиріжки з нього ідеальні


Тісто постояло, тепер я додаю ще борошна. Воно стало трошки густішим, замішую еластичне м’яке тісто. Вимішуємо протягом 10 хвилин, не менше. Я використала всі 700 грамів борошна, вимішане тісто я накриваю і залишаю підходити до збільшення в об’ємі в два-два з половиною рази.

Тісто підійшло, зараз я його буду розділяти, зараз мені його потрібно розділити на однакові шматочки, діліть на стільки шматочків, скільки булочок ви хочете. У мене вийшло 12 великих булочок, кожну булочку потрібно сформувати в кульку, підготовленим булочкам дам відпочити п’ять хвилин, булочки відпочили, тепер починаю їх обробляти.

Розкачую такий широкий коржик, потім прорізаю половину різцем, на цю половину укладаю варення, вишні, або якісь фрукти, ягоди. Дуже добре потрібно защипнути, придавити тут край, щоб начинка не вилізла якщо вона у вас рідка. Звертаю, і ось така булочка в мене виходить. Можна згорнути рогаликом.

Готові булочки накрию плівкою, дам їм відпочити 20 хвилин, за цей час прогрію духовку.Перед випічкою їх змащу збитим яйцем. Зверху я хочу посипати ось таким великим цукром.

Випікати булочки буду при температурі 180 градусів Цельсія або 350 градусів фаренгейта, 20-25 хвилин, буду дивитися, поки не підрум’яняться.

ЩЕ БУЛОЧКИ: ❤ Неймовірно смачні полтавські вергуни на кефірі: як приготувати пишні смаколики

Ось такі гарненькі булочки рогалики у мене вийшли. До речі, начинку ви можете  брати будь-яку на ваш смак – свіжі ,консервовані чи заморожені ягоди, варення чи джем. Смачних вам булочок та гарного настрою! ❤

 

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Булочки рогалики з вишнями🍒 з дріжджового тіста
Бісквітний торт з персиками в сирному кремі за 15 хвилин