Відварюємо 3 яйця та готуємо смачний салат з моркви за 2 хвилини

Салат з моркви настільки простий, що час приготування займає всього кілька хвилин. Цей яскравий салат обов'язково варто включити у своє меню кожному - він багатий на вітаміни за рахунок великої кількості моркви і зеленого горошку, які також забезпечують салату апетитну оранжево-зелену кольорову гаму! 

У такий салат з моркви за бажанням можна додати подрібнену зелень петрушки або кропу . Для заправки інгредієнтів якнайкраще підійде густий домашній майонез. Подавайте морквяний салат із горошком та яйцями як одну із страв обіднього меню. Такий салат буде чудовим доповненням до сніданку або смачної вечері. Обов’язково спробуйте приготувати.

Інгредієнти:

  • яйця, 3 шт.;
  • консервований горошок, половина банки;
  • морква, 1 шт;
  • часник, 5 зубчиків;
  • майонез, сіль, перець, зелень.

Як  приготувати салат з моркви:

Яйця відварюємо та остуджуємо, ріжемо кубиком. Змішуємо із зеленим горошком, тертою морквою та подрібненим часником, дрібно різаним кропом. Заправляємо майонезом, солимо та перчимо.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Салат з ананасами, морквою по-корейськи та крабовими паличками

Якщо хочете зробити салат більш пікантним, тоді моркву натираємо на тертці на тертці корейської, заправляємо всіма спеціями, які необхідні для корейської моркви.

Додаємо часник і виливаємо розпечену олію, перемішуємо і залишаємо маринуватися на пару годин у холодильнику. З такою гострою морквою салат «заграє» новими смаками та ароматами, стане пікантним та цікавим.

За своїм бажанням, додавайте в салат та інші продукти, які поєднуються з морквою та зеленим горошком або, наприклад, замініть часник на мариновану цибулю і ще введіть у блюдо кубики сиру, плавленого або твердого.

Салат можна використовувати як начинку для рулетів з лаваша. Буде дуже смачно, я провіряла!

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Відварюємо 3 яйця та готуємо смачний салат з моркви за 2 хвилини
Закручені пончики по-корейські Kkwabaegi з цукром та корицею