Смажені кільця м’ясного рулету. Беремо півкіло фаршу як для котлет, але розгортаємо його в лист

Впевнена, що такі смажені кільця м'ясного рулету ви ще не готували. Але пора щось видумати нове. І ці півкіло фаршу раціональніше пустити не на стандартні котлети, а зробити з нього набагато смачнішу страву. Якщо розкотити фарш у лист і потім згорнути в рулет, його можна буде сміливо подавати і на свято, у центр столу.

Такі смажені кільця м’ясного рулету. можна подавати на вечерю або до пива на посиденьки з друзями. Вони дуже смачні та незвичні. Обов’язково спробуйте приготувати для своєї сім’ї щось новеньке та смачне.

Запрошуємо в  Країну Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Сіль – 10 г
  • Перець чорний мелений – 5 г
  • Часник – 2 зубчики

В середину:

  • Сир твердий – 150 г
  • Ковбаса салямі – 100 г
  • Сир плавлений – 150 г
  • Корнішони 3-4 шт

Кляр:

  • Борошно – 250 г Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 250 мл
  • Сіль – 5 г
  • Олія для смаження – 100 мл

Для соусу:

  • Олія – ​​20 мл
  • Вершкове масло – 30 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Вино біле – 150 мл
  • Вершки – 300 мл Сіль – 5 г
  • Перець чорний мелений – 3 г
  • Петрушка – 10 г

Як готувати смажені кільця м’ясного рулету:

Готуємо кляр.У глибокій мисці змішуємо молоко та яйця, солимо і поступово всипаємо борошно, постійно помішуючи, щоб не утворилося грудочок. В іншій мисці з’єднуємо фарш, муку, сіль, перець, часник і теж добре перемішуємо.

Далі готуємо фарш із переліку інгредієнтів.

Деко застилаємо фольгою і викладаємо на нього однорідним шаром фарш

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Кабачковий рулет: як простий овоч стає головною стравою на столі закусок

Зверху кладемо шматочки твердого сиру.

Тепер на дошку викладаємо салямі, а на неї – плавлений сир і.

Накриваємо це плівкою, щоб акуратно розкотити сир ковбасою за допомогою звичайної качалки.

Кладемо це зверху на фарш .

Останнім шаром викладаємо цілі мариновані огірки.

Тепер цю масу згортаємо рулетом.

Відправляємо в морозилку на 30 хвилин. Нарізаємо рулет шматочками по 2 см завширшки.

Обмочуємо в клярі і смажимо на сковороді з обох боків до рум’яної скоринки.

Рулетики кладемо на паперову серветку, щоб прибрати лишній жир.

Тепер у сковороді обсмажуємо цибулю та часник до золотистого кольору, виливаємо сюди вино, випаровуємо з нього алкоголь і додаємо вершки, помішуємо та готуємо пару хвилин на слабкому вогні. Солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану петрушку.

Соус готовий, залишилося подати його разом із рулетом.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Домашня шинка по спрощеному рецепту із свинини та курки

Така закуска підійде до святкового столу. Подавати її можна і в охолодженому вигляді, без жодного гарніру.

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Смажені кільця м’ясного рулету. Беремо півкіло фаршу як для котлет, але розгортаємо його в лист
Меренговий рулет із арахісового борошна