Такі смажені кільця м’ясного рулету. можна подавати на вечерю або до пива на посиденьки з друзями. Вони дуже смачні та незвичні. Обов’язково спробуйте приготувати для своєї сім’ї щось новеньке та смачне.
Запрошуємо в Країну Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Фарш – 500 г
- Яйця – 1 шт.
- Сіль – 10 г
- Перець чорний мелений – 5 г
- Часник – 2 зубчики
В середину:
- Сир твердий – 150 г
- Ковбаса салямі – 100 г
- Сир плавлений – 150 г
- Корнішони 3-4 шт
Кляр:
- Борошно – 250 г Яйця – 2 шт.
- Молоко – 250 мл
- Сіль – 5 г
- Олія для смаження – 100 мл
Для соусу:
- Олія – 20 мл
- Вершкове масло – 30 г
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Вино біле – 150 мл
- Вершки – 300 мл Сіль – 5 г
- Перець чорний мелений – 3 г
- Петрушка – 10 г
Як готувати смажені кільця м’ясного рулету:
Готуємо кляр.У глибокій мисці змішуємо молоко та яйця, солимо і поступово всипаємо борошно, постійно помішуючи, щоб не утворилося грудочок. В іншій мисці з’єднуємо фарш, муку, сіль, перець, часник і теж добре перемішуємо.
Далі готуємо фарш із переліку інгредієнтів.
Деко застилаємо фольгою і викладаємо на нього однорідним шаром фарш
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Кабачковий рулет: як простий овоч стає головною стравою на столі закусок
Зверху кладемо шматочки твердого сиру.
Тепер на дошку викладаємо салямі, а на неї – плавлений сир і.
Накриваємо це плівкою, щоб акуратно розкотити сир ковбасою за допомогою звичайної качалки.
Кладемо це зверху на фарш .
Останнім шаром викладаємо цілі мариновані огірки.
Тепер цю масу згортаємо рулетом.
Відправляємо в морозилку на 30 хвилин. Нарізаємо рулет шматочками по 2 см завширшки.
Обмочуємо в клярі і смажимо на сковороді з обох боків до рум’яної скоринки.
Рулетики кладемо на паперову серветку, щоб прибрати лишній жир.
Тепер у сковороді обсмажуємо цибулю та часник до золотистого кольору, виливаємо сюди вино, випаровуємо з нього алкоголь і додаємо вершки, помішуємо та готуємо пару хвилин на слабкому вогні. Солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану петрушку.
Соус готовий, залишилося подати його разом із рулетом.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Домашня шинка по спрощеному рецепту із свинини та курки
Така закуска підійде до святкового столу. Подавати її можна і в охолодженому вигляді, без жодного гарніру.