Пиріжки «П’ятихвилинки» без метушні з тістом: вони реально готуються за лічені хвилини

Приготування цієї страви у вас реально займе 10-15 хвилин. Пиріжки «П'ятихвилинки» виходять дуже смачними з гарною хрумкою скоринкою. Дуже добре їх готувати навіть на сніданок. Обов'язково спробуйте❤

Різні рецепти швидких пиріжків останнім часом набирають популярності. Ось і ці пиріжки «П’ятихвилинки» хороші тим, що для їх приготування не потрібно робити тісто. Достатньо тільки купити лаваш !

Підпишись на Країна Рецептів🍝  в Telegram

Інгредієнти:

  • курячий фарш – 500 гр.,
  • цибуля — 1 шт.,
  • сіль,
  • перець та спеції за смаком,
  • тонкий лаваш,
  •  яйця — 3 шт.,
  • сіль і перець за смаком у яйця,
  • сметана або йогурт — 2 ст. л.,
  • рослинна олія – ​​50 мл. для смаження.

Як готувати пиріжки «П’ятихвилинки»:

До курячого фаршу (або будь-якого іншого) додайте натерту на терці середню цибулину, сіль, перець та улюблені спеції до смаку. Добре перемішайте.

Візьміть лист вірменського лаваша і тонким шаром по всьому периметру розподіліть начинку.

ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Перекус за 30 хв: духмяні і смачні міні-піци

Накрийте начинку другим аркушем лаваша, злегка придавіть її.

Наріжте лаваш ножем на порційні шматочки. Повторіть ті ж дії з іншим лавашем другою частиною начинки.

У глибокій мисці до яєць додайте сіль та перець, а також сметану або йогурт. Добре перемішайте до однорідності.

У сковороді розігрійте олію. Кожен шматочок вмочуйте у яєчно-сметанну  суміш і викладайте на сковороду.

Смажте ліниві пиріжки на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку. Швидкі пиріжки для вечері або  сніданку готові! Погодьтеся, що рецепт дуже простий. Пиріжки виходять дуже смачними.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Апетитні та ніжні сирно-курячі котлети : простий і смачний покроковий рецепт

Ставте пальчики  вгору та підписуйтесь на блог, щоб не пропускати нові пости. Смачного ❤

Оцініть статтю
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Пиріжки «П’ятихвилинки» без метушні з тістом: вони реально готуються за лічені хвилини
Мій улюблений пляцок «Вишнево-макова панянка»