Щоб приготувати такі мереживні булочки, можна використовувати молоко з будь-яким відсотком жирності. Вершкове масло обов’язково має бути якісним. Дріжджі підійдуть як сухі, і свіжі. Між іншим, з такого еластичного та зручного у роботі тіста можна приготувати не тільки булочки, але й пиріжки з будь-якою начинкою. Мереживні булочки виходять дуже смачними та м’якими. Обов’язково спробуйте!
Мереживні булочки на молоці
Дріжджові мереживні булочки на молоці за цим рецептом виходять надзвичайно красивими. Але, не дивлячись на форму, приготувати таку випічку досить легко. Найкраще подавати ароматні повітряні булочки до столу з чаєм, кавою. Якщо є бажання, їх можна посипати цукровою пудрою.
Випічка